Extra large odrio
ÁLVARO ODRIOZOLA: Her poserende med lagets nye treningstøy med et bredt smil om munnen.

Odriozola: – Stemningen er fantastisk

Álvaro Odriozola er storfornøyd med å være tilbake i trening etter kragebeinsbruddet.

Álvaro Odriozola har kommet seg til hektene etter et lengre skadeavbrekk. Nå er han på plass i Canada med resten av troppen som holder hus ved Montreal Impact's trenings fasiliteter. Tidligere i dag tok han seg til å snakke med Realmadrid TV etter lagets tredje treningsøkt i Canada.  Her snakker han ut om lagets oppkjøring, skade-comebacket og om forhåpningene til sin andre sesong i klubben. 

Om skadeavbrekket

 Det er fantastisk å være tilbake i trening med gruppen, omsider. Det har vært to tøffe måneder, hvor jeg ikke har fått vært med å bidratt. Jeg er veldig fornøyd med rehabiliteringen. Kragebeinet er nå i tipp topp stand. Jeg har vært nødt å jobbe veldig hardt, med tanke på alvorlighetsgraden av bruddet. Hardt arbeid avler suksess og jeg er nå klar for å gi alt for laget. Jeg setter stor pris på jobben det medisinske-apparatet og klubbens fysioterapeuter har gjort for å få meg klar til sesongoppkjøringen.

Lagets oppkjøring

Det er en fantastisk stemning i gruppen. Alle jobber hardt, vi ser veldig bra ut. Laget ser kjempemotivert ut. Vi har nye utfordringer denne sesongen. Laget er sultent og vill gi absolutt alt  i oppkjøringen for å gi fansen den gleden de fortjener. 
Nøkkelen blir å finne god-følelsen fra start og jobbe hardt, så man sørger for at prestasjonene senere i sesongen blir gode.  Det er viktig å implementert det harde arbeidet og gleden tidlig. Slik at dette vill gå på autopilot senere. Alle har glade, jobber hardt og sikre på at vi vill skape suksess når sesongen starter.

Den vanskelige andre-sesongen

Ordet er forventninger. Håpet om at alt ender godt er der. Vi vill så gjerne vinne alle titlene vi kan, det er det klubben krever. For min egen del ønsker jeg bare å utvikle meg videre, gi hundre prosent, levere målgivende og score et sjeldent mål. Jeg håper dette blir en fantastisk sesong. 

Hva tror du om Odrozola's muligheter til å kapre høyrebacken denne sesongen?

Pmn6