Extra large edce
UNGGUTTER: Flere unggutter har blitt med førstelaget på treningsleir i Canada.

Ungguttene: - Vi lærer av de beste i verden

Fidalgo, Seoane, De La Fuente, Javi Hernàndez og Altube har reist med førstelaget til Montreal i Canada.

Ta vare på sjansen og lære fra de beste, det er målet for ungguttene som er med førstelaget til Montreal. Seoane og De La Fuente reiser med i pre-season for andre år på rad, Fidalgo, Javi Hernàndez og Altube er med for første gang. De fem lovende spillerne snakket med Realmadrid TV og Realmadrid.com om hvordan de første dagene med førstelaget har gått.

Fidalgo: ”Det er noe jeg har drømt om hele livet”

Det er fantastisk å være her, det er noe jeg har drømt om hele livet. Vi nyter opplevelsen og utnytter tiden her med de beste spillerne i verden. Du må prøve å lære så mye som overhodet mulig av dem. Jeg lærer av fantastiske spillere i min posisjon som Kroos og Modric. Zidane er et stort idol i Real Madrid og ha han som trener er en drøm som går i oppfyllelse. 

De La Fuente: ”Du forstår hvor stor klubben Real Madrid er”

Jeg er veldig takknemlig for klubben, som gir meg sjansen til å være med på pre-season nok et år. Jeg prøver å nyte det til det fulle og dra nytte av muligheten. Vi trener med de beste i verden og du kan bare lære av dem. Det å være med dem og få oppleve alt dette er et privilegium. Når du er her forstår du hvilken massiv klubb Real Madrid er, hvor enn du går er det tusenvis av fans. Jeg følger med på Ramos, lærer av hans mot, kampånd og engasjement.

Seoane: ”Det er en utrolig opplevelse"

Det å kunne tilbringe tid med de beste i verden er en utrolig opplevelse. Jeg ønsker å nyte dette så mye som mulig og forbedre meg hver dag. Spillerne i min posisjon er utrolige og jeg prøver å lære av Kroos og Modric.

Javi Hernández: ”Du må nyte det og lære”

Jeg er veldig glad, det å være med på pre-season med førstelaget er uvirkelig og jeg prøver å lære av disse spillerne. Du må nyte denne opplevelsen. Jeg prøver å legge merke til alt Ramos gjør på trening, bevegelsene hans, hans karakter og hvordan han håndterer ballen. Han er stor i mine øyne. Det er fantastisk å lære av alle og ha Zidane som trener.

Altube: ”En mulighet til å forbedre seg”

Dette er en stor mulighet for å lære og hjelpe førstelaget, det hjelper oss til å forbedre oss og gjøre det så godt som mulig. Jeg forsøker å lære så mye som mulig av spillerne, det er fantastisk å trene sammen med så gode målvakter. Jeg prøver å lære av dem og ønsker å komme på deres nivå en gang i framtiden. 

Tror du noen av disse ungguttene kan få  sitt gjennombrudd denne sesongen?

Pmn6