Extra large brahim d az
PRE-SEASON: Brahim Díaz er en av spillerne som ønsker å vise seg frem for trenerteamet i sesongoppkjøringen.

Skadeoppdatering: Brahim Díaz

Midtbanespilleren har pådratt seg en muskelskade, og holdes ute av spill i en liten stund.

Brahim Díaz ble hentet fra Manchester City i januar, og slet i starten med å få spilletid av Santiago Solari. Når trenerbyttet ble et faktum, og Zinedine Zidane kom inn fikk spanjolen flere sjanser, og viste mye av det potensialet som bor i han. Alle var sikre på at han ville bli lånt ut denne sesongen, men etter flere fine prestasjoner var det litt mer usikkerhet rundt fremtiden til Brahim.

Les også: Ungguttene: - Vi lærer av de beste i verden

Vinicius, Rodrygo, Bale, Asensio, Kubo og Brahim er alle spillere som kjemper om å få spilletid på kanten, da Eden Hazard trolig er den eneste som har sikker plass i laget. Man forventet derfor at sesongoppkjøringen ville bli viktig for en som Brahim, slik at han kunne vise seg frem for trenerteamet. Dessverre har han pådratt seg en skade på trening som trolig vil holde han ute av spill i et par uker.

Real Madrid kom med følgende pressemelding angående Brahims skade:

Etter tester utført i dag på vår spiller, Brahim Díaz, av det medisinske apparatet til Real Madrid, han har blitt diagnostisert med muskelskade i hans venstre lår. Hans progresjon vil kontinuerlig følges.

Som vanlig oppgir ikke Real Madrid noe om hvor lenge spillerne som blir skadet holdes ute av spill, og heller ikke MARCA har kommet med noe. Dog er det vanlig å være ute av spill i alt fra to uker til et par måneder når man pådrar seg muskelskader, også må man bare krysse fingrene for at dette ikke er av det alvorlige slaget og at Brahim raskt kan returnere på banen.

Pmn6