Extra large marcelooo
JOBBET HARDT: Marcelo har jobbet knallhardt for å være i best mulig form i forkant av lagets treningsleir.

Marcelo: - Vi jobber hardt for å snu det

Forrige sesong er glemt, og Marcelo er sikker på at laget kommer til å slå tilbake denne sesongen.

Når laget for snart en uke siden returnerte til Valdebebas for å gjennomføre medisinske tester, var det to spillere som skilte seg ut fra resten. Det var Karim Benzema og Marcelo. Sistnevnte leverte langt under forventninger forrige sesong, og i forkant av lagets treningsleir har han jobbet knallhardt for å være i best mulig form. Han ble tidligere i dag intervjuet av Real Madrid TV.

Jeg har alltid sagt at det er en drøm for meg å spille for verdens beste klubb. Dette er min 14.sesong og jeg gleder meg like mye til ny sesong som den første dagen jeg kom. 
Vi har jobbet bra de første dagene. Det er harde økter, slik det alltid er i pre-season. Målet vårt er å jobbe hardt og gi vår beste her slik at vi kan kjempe om alle titlene. Hvis vi er i god fysisk form vil det hjelpe oss under sesongen.

Utfordringer denne sesongen

Vi gleder oss veldig til sesongstart, og skal gi alt for å vinne alle turneringer. Vi jobber veldig hardt slik at vi kan gi supporterne noe å glede seg over. Målet er å vinne alt, og vi vet at ingen turneringer har startet enda, men vi jobber for det hvert eneste dag.

Råd til de nye spillerne

Jeg prøver alltid å hjelpe alle utenfor banen. Det er veldig viktig slik at de kan føle seg bra. Jeg er her for å hjelpe til der jeg kan. Det er ikke bare meg, Sergio, Karim, Rapha, Nacho... Vi har vært her i mange år, og vi er her for å hjelpe de unge spillerne som er Real Madrids framtid.
Pmn6