Extra large kroos 1
PRESEASON: Toni Kroos snakket med Realmadrid TV etter gårsdagens treningsøkt.

Kroos: - En spesiell dag i mitt liv

Realmadrid TV er på plass i Montreal hvor de har snakket med den tyske midtbanegeneralen.

Det er fem år siden Toni Kroos ankom den spanske hovedstaden for å slutte seg til Real Madrid. Overgangen var et kupp av de sjeldne, hvor Los Blancos sikret seg tyskeren sine rettigheter for kun 25 millioner euro i en handel med Bayern München. Midtbanespilleren har siden den tid blitt en viktig, om ikke den viktigste brikken på midtbanen til Real Madrid, hvor han har rukket å spille 233 offisielle kamper for klubben. På de nevnte opptredende har Kroos scoret 13 mål, og spilt 59 målgivende pasninger, samtidig som han har stått bak en rekke andre scoringer. 

Toni Kroos har virkelig briljert i periodene hvor Real Madrid har vært gode, og han har sammen med Luka Modric utgjort verdens beste duo på midtbanen  i flere år. Han har vært med på tre Champions League-triumfer med Los Blancos, og i tillegg har han vært med å vinne LaLiga Santander ved en anledning. Kroos har uten tvil vært en av de viktigste bidragsyterne til klubbens suksess de siste årene, og sett bort ifra den foregående sesongen så har han vært bunnsolid. Den avsluttede sesongen er definitivt tyskerens svakeste for Real Madrid, men tross dette var han ved godt mot da han snakket med Realmadrid TV etter gårsdagens trening: 

Vi jobber for å være utfordrere på alle plan, slik vi alltid gjør. Det viktigste med de første kampene er å finne tilbake igjen, og samtidig komme inn i rytmen. Jeg er sikker på at vi kommer til å være slitne, fordi vi trener veldig hardt. Jeg er fortsatt sliten etter dagens treningsøkt. 

Fem år siden presentasjonen

Det var en virkelig spesiell dag i mitt liv. Det er også spesielt å være en del av verdens beste klubb, med håp om at jeg har mange flere år igjen å spille her. Disse årene har flydd av sted, og totalt sett så har de fem årene vært veldig suksessrike, hvor vi har vunnet Champions League tre ganger. 

Hans utvikling

Jeg har virkelig forbedret meg som spiller. Jeg ankom klubben i en alder av 24 år fra et annet land, og jeg syns at jeg har gjort det bra her. Suksessen og de ulike opptredenene har alle vært veldig positive, og jeg er veldig fornøyd. 

Tror du Kroos finner tilbake til toppformen den kommende sesongen? 

Pmn6