Extra large vallejo
JESÚS VALLEJO: Ønsker å bli værende i Real Madrid.

Jesús Vallejo vil bli værende i Real Madrid

To nye forsvarspillere er signert, men Vallejo forventer å spille i Real Madrid denne sesongen.

Real Madrid er godt i gang med oppkjøringen, og har sine siste treningsdager i Montreal før de reiser til Houston, Texas. Der møter de Bayern München til den første kampen denne sesongen. Jesús Vallejo spilte nylig U21-EM med Spania og har enda ikke blitt en del av troppen i Nord-Amerika, og det er usikkert om når han blir det.

Jesús Vallejo ble stemplet som «den nye Sergio Ramos» for noen år tilbake da han ble signert fra Real Zaragoza i 2015. Siden fortsatte han ett år på lån i Zaragoza før han begynte en ny låneavtale hos Eintracht Frankfurt. Han ble en del av Real Madrid-troppen i 2017/18-sesongen. 22-åringen har per dags dato spilt 19 kamper og notert seg for én scoring på to de to sesongene han har vært en del av klubben. Unggutten har enda ikke fått vist sitt potensiale og bør vurdere å ta et steg tilbake til en mindre klubb for å utvikle seg selv med jevnlig spilletid.

Etter kjøpene av Éder Militão og Ferland Mendy skulle man tro at det skulle renskes opp i forsvaret. Salg og utlån er nøkkelord, og per dags dato er det kun Sergio Reguilón(fra troppen i fjor) som har tatt turen ut(lån) fra forsvaret denne sommeren. Det blir da spennende å se hvor Jesús Vallejo spiller når serien sparkes i gang til høsten. Med minst én backup på alle plasser virker det vanskelig å få rikelig med spilletid hos Real Madrid. Men i følge han selv så ser det ut som han blir.

Vallejo ble nylig intervjuet på et Nike-arrangement der han sier:

«Selvfølgelig vil jeg spille for Real Madrid neste sesong. Jeg jobber alltid knallhardt for å være her, og at konkurransen blir større gjør så at jeg må ta alle sjansene jeg får godt»


Da han blir spurt om de nyeste signeringene sier han følgende:

«Klubbens nye signeringer er hjertelig velkomne, det er klassespillere som helt sikkert vil hjelpe laget til sitt beste»


Vallejo, som nylig vant nylig U21-EM med Spania, ønsker å bidra til å bli mer konsistent i La Liga med Real Madrid:

«Vi håper å forbedre oss og bli mer konsistent i La Liga Santander, fordi hvis vi gjør det vil vi klare oss godt i andre turneringer også»

Hvor tror du Vallejo ender opp? Blir han solgt eller går han på lån, eller kanskje han blir?

Pmn6