Extra large  he22423
PRE-SEASON: Raphaël Varane, her under en spillsekvens på under en pre-season-trening, er fornøyd med pre-season så langt.

Varane: - Vi jobber bra fysisk

Raphaël Varane sa noen ord til Realmadrid TV etter onsdagens siste treningsøkt.

Pre-season er godt i gang og Real Madrid skal om ikke lenge sette kursen mot USA for å spille sommerens tre første pre-season-kamper, hvor Bayern München først venter i Houston natt til søndag, norsk tid. Real Madrid har trent to ganger om dagen i over en uke nå og Zinedine Zidane kjører guttene hardt for å forberede dem til den kommende sesongen, hvor Los Blancos skal slå kraftig tilbake etter en skuffende 2018/19-sesong. De helhvite fra Madrid tok turen til Montreals stadion for å gjøre unna onsdagens siste treningøkt, og dette gjorde de foran fullsatte tribuner. Over 20.000 hadde etter sigende betalt en inngangsbillett på 20 dollar for å komme seg inn og se Real Madrid trene. Etter økten sa Raphaël Varane noen ord til Realmadrid TV om pre-season, hans personlige målsetning for sesongen og hva som må til for å kjempe om alle titlene denne sesongen. 

Pre-season

Vi er fornøyd med jobben vi legger ned, vi jobber bra fysisk og skaffer oss litt følelse med ballen. Litt om litt kommer rytmen. 

Personlige mål

Når det kommer til det personlige aspektet er målet mitt å være på mitt personlige toppnivå. Jeg føler meg bra, jeg har hatt en god pause og vi jobber godt nå for at vi skal komme oss opp på toppnivået vårt.

Nøkkelen til å kjempe for alle titlene

Som alltid så er det en jobben vi som laget legger ned. Vi må være sammensveiset, presse sammen, forsvare oss sammen og skape farligheter for motstanderen sammen.
Pmn6