Extra large lucas vazquuezzz
FORNØYD: Lucas Vazquez er fornøyd med jobben Real Madrid legger ned i Canada.

Lucas: - Vi er fornøyde med jobben

Lucas Vazquez tok en liten prat med Real Madrid TV etter en av mange økter laget har i Canada.

Det er fantastisk stemning på Real Madrid-treningene for tiden, og det er lett å se at spillerne koser seg og at Zidanes tilbakekomst har vist seg å gi laget energi. Lucas Vazquez er en av mange med en usikker fremtid, men slikt ting ser ut nå ligger han an til å bli i klubben. Kantspilleren fra Galicia går inn i sin femte sesong som Real Madrid-spiller og tok tidligere en prat med Real Madrid TV.

Les også: Varane: - Vi jobber hardt fysisk

Det har vært veldig tunge økter. Vi har jobbet hardt med det fysiske aspektet gjennom lange og intense økter. Det er derfor vi kom til Montreal og vi er fornøyde med jobben vi gjør.

Første kampen

Det viktigste er å få selvtillit og spilletid. Vi må ta med oss jobben vi har gjort på feltet inn i kampen mot Bayern München. Vi må jobbe som et lag og når sesongen starter må vi vinne i helgene. Vi må få den gode følelsen tilbake igjen, og viktigst av alt, stå igjen med titler når sesongen er ferdig.

Lucas Vazquez har vunnet ti titler som Real Madrid-spiller, og under Zidanes forrige opphold som Real Madrid-trener, spilte han en svært viktig rolle. Denne sesongen har det vært en del spekulasjoner rundt hans fremtid, men lite konkret enn så lenge. Dersom han blir i klubben kan han forvente stor konkurranse om plassen, da blant annet Bale, Asensio, Vinicius, Rodrygo og Kubo er spillere han må kjempe mot for en plass på laget.

Pmn6