Extra large kkkkk
EDEN HAZARD: Klar for byks i Real Madrid-trøya.

Hazard: - Jeg vil imponere alle i klubben

Eden Hazard gleder seg til sin første kamp mot Bayern München.

Natt til søndag, nærmere bestemt 02:00, spiller Real Madrid sin første kamp for sesongen. Bayern München står på andre halvdel i Houston, Texas. Flere får sin første kamp for klubben, der i blant den tidligere Chelsea-spilleren, Eden Hazard. Han får sin første kamp i den nye helhvite trøyen med tekst og striper av gull, sammen med de nyinnkjøpte Éder Militão, Ferland Mendy, Rodrygo Goes, Luka Jovic og Takefusa Kubo.

Draktnummeret hans er ikke annonsert enda, og nummeret han bruker mot Bayern i morgentimene på søndag vil neppe være det nummeret han starter sesongen med i La Liga Santander.  Likevel gleder han seg til å ta på seg trøya og starte karrieren med Real Madrid, selvom det bare er en treningskamp og ikke La Liga eller Champions League.

I et intervju med internettprofilen Jay Shetty fra Storbrittania forteller han at det viktigste er å imponere alle i klubben:

Selvom det bare er en treningskamp kommer det til å være min første kamp med Real Madrid, så selvfølgelig vil jeg imponere alle: mine lagkamerater, trenere og fansen. Jeg skal gjøre mitt aller beste.

Når han blir spurt om hvor på banen han kan se seg spille for Real Madrid så svarer han:

En fri rolle hadde jeg likt, men noen ganger er det vanskelig i fotball, jeg er en spiller som presterer bedre når jeg spiller fritt. Jeg liker å bytte fra høyre(kant) til venstre, og noen ganger være sentralt, at jeg spiller på instinktet. Det er det som er fotball for meg, beslutninger på instinkt. Jeg tar beslutningene med en gang sjansen kommer.

Eden avslører at det er et enormt press å spille for Real Madrid, og føler erfaringen hans er verdifull for klubben.

Når du spiller for (Real) Madrid må du vinne hvert år. Hvis du ikke vinner Champions League i løpet av noen år, vil fansen bli utålmodige. Men det er normalt i denne klubben. Man må vinne og det er derfor jeg er her

"Hva kan du tilføye laget?"

Hva kan jeg bidra med? Jeg var i Chelsea i sju år som en baby, men jeg er mer voksen nå - jeg har spilt mer enn 500 kamper. Men jeg er 28 år og føler meg fortsatt ung. La Liga er helt annerledes fra Premier League men, med erfaring, vil du tilpasse deg raskt. Jeg tror erfaring er den viktigste egenskapen. 

I slutten av intervjuet diskuterer de om hvilket mål som er hans fineste, da avslutter han med:

Det beste er enda ikke kommet.


Blir Eden Hazard vårt høydepunkt denne sesongen?

Pmn6