Extra large zizo
ZINEDINE ZIDANE: Første pressekonferansen for sesongen i Houston, Texas.

Zidane: - Vi er klare

Zidane møtte pressen foran den første kampen denne sesongen.

Zinedine Zidane møtte til pressekonferanse 02:00 natt til søndag norsk tid i presserommet på NRG Stadium dagen før kampen mot Bayern München i "International Champions Cup". Det er første kamp siden mai for Real Madrid og det er klart formen ikke er helt på topp før nattens stjernemøte i Houston, Texas. Troppen på 29 mann inneholder flere nye spillere og det er forventet at alle de nyvervede skal få prøve seg i nattens oppgjør.

Les også: Sparker i gang sesongen mot Bayern

Zidane kom presist til intervjuet og det startet på avtalt tid. Han startet med å takke alle som hadde kommet med meldinger og kondolanser etter dødsfallet til broren. Hovedtema ble selvfølgelig kampen natt til søndag, men også om flere av spillerene på laget, samt James og Pogba.  Han startet pressekonferansen med å snakke om broren som gikk bort forrige uke av en langvarig kreftsykdom:

Jeg vil takke for alle støttemeldingene jeg har fått etter de siste dagene for broren min. Jeg vil også takke for alle som har vært rundt meg, det har vært viktig.

Fysisk form:

Vi vet at vi ikke er 100% fysisk klare enda. Kampene her gjør så at vi kan komme i form til seriestarten i august. Jeg er glad, vi har trent veldig bra og det er det vi kom for. Det viktigste i sesongoppkjøringen er å jobbe hardt. Jeg vil bare gratulerer alle spillerne, fordi de har gjort en god jobb. Vi ser frem til å starte kampene her i USA fordi spillerne vil spille kamper. Vi føler at vi er klare.

De nye spillerne begynner å tilpasse seg.

Jeg er veldig glad, og jeg skal ikke si at jeg er overrasket, for det er ikke det rette ordet. Det er ikke lett å komme til en ny klubb. De er hardtarbeidende mennesker og jeg er glad for hva de gjør. De er alle veldig gode og det er en bonus for oss.

Hazard:

Han er en bestemt spillertype. Han scorer mål og gjør en forskjell. Han har vist det gjennom karrieren sin, og nå har vi han. Vi vil ta nytte av ferdighetene han har. Jeg er veldig glad for at vi har fått han. Eden trenger en klubb som Real Madrid for å forbedre seg. Klubben har noe spesielt og vi alle vet det. Når jeg kom til Real Madrid, så var jeg 29 år og fortsatt hadde lenge igjen. Jeg tilbrakte fem år her og forbedret meg. Eden's situasjon er ganske lik. Vi vet hva slags type han er og at han kan gi oss mye.

Laget inn og ut.

Vi må respektere spillerne. Hva jeg kan si er at klubben vet hva de vil ha, og vi vet inntil 31. at det kan skje bytter i spillertroppen både inn og ut. Det viktigste er at spillerne som er her har jobbet veldig bra fra begynnelsen.  Det som oppmuntrer meg, er hvor godt de som er med oss, har jobbet.

Bale:

At han blir er ikke et problem. Jeg kan ikke si at han er et problem. Han har kontrakt, han er her og hva jeg kan si er at alt kan skje. Jeg må respektere alle spillerne, han er med oss og han er en Real Madrid spiller. Vi vil se hva som skjer. Hans rolle har ikke endret seg siden juni.

Achraf:

Achraf kommer til å bli et år til i Borussia Dortmund. Han er en god spiller og vi vet det veldig godt. Det er bra for han og fortsette et år til der.

Pogba:

Still et til spørsmål til om en spiller som ikke er her så svarer jeg det samme. Vi vet hva klubben vil ha, og klubben jobber med det. Jeg ser frem til morgendagens kamp og tar dag for dag. Vi har har god tid og vi vil se hva som skjer.

Kubo:

Han ser veldig bra ut sett fra mine øyne, han trener bra. Han er en kvalitetsspiller. Jeg er sikker på at han blir viktig for Real Madrid. Han er ung og ny, men det føles ut som han har vært med oss en god stund.

Fansen:

Hva vi ønsker er at fansen skal bli stolte av spillerne våres. Vi kommer til å gjøre alt vi kan i morgen for fansen som støtter oss. Her i Houston er det mange som liker fotball, som også heier på oss. Det gjør oss motivert.

James:

Han er en Real Madrid spiller. Han er på ferie og vi vil se hva som vil skje etter det. Jeg kan ikke fortelle mer enn det.
Pmn6