Extra large trening 16.7.2019 n2
HARDT ARBEID: Los Blancos har jobbet hardt under treningsperioden i Montreal, og i natt spilles årets første pre-season-kamp.

Sparker i gang sesongen mot Bayern

63 dager etter at Real Madrid sist spilte kamp, skal Los Blancos endelig i aksjon igjen natt til søndag!

Bayern München - Real Madrid
NRG Stadium, Houston
International Champions Cup
Søndag 21. juli, kl. 02:00
Strive

Sjelden har det vært så stor spenning knyttet til pre-season som denne sommeren. Etter en svært skuffende 2018/19-sesong, har virkelig Florentino Pérez svart og hentet flere store stjerner til den spanske hovedstaden, deriblant den største av dem alle - Eden Hazard. Real Madrid har tilbragt litt over en uke i Montreal for å legge grunnsteinene i forkant av en lang sesong. Zinedine Zidanes ønske har vært å kopiere sesongoppkjøringen som laget hadde i forkant av 2016/17-sesongen, da de helhvite fra Madrid vant både LaLiga og Champions League for første gang siden 60-tallet. 

Real Madrid har satt seg på flyet for å reise til Texas, nærmere bestemt Houston. I natt skal sesongens første pre-season-kamp spilles mot Bayern München på NRG Stadium, et stadion som har en kapasitet på over 70.000 tilskuere. Nattens motstander er naturligvis også midt i pre-season, og de har også gjort sine endringer i spillertroppen etter forrige sesong. Ringrevene Arjen Robben og Franck Ribéry har begge forlatt klubben, hvorav førstnevnte til og med har lagt fotballskoene på hylla. Inn har midtstopperne, som begge kan brukes som backer, Benjamin Pavard og Lucas Hernández kommet. I tillegg har den tyske unggutten Fiete Arp blitt hentet til Allianz Arena. Det er ventet at de rødkledde kommer med en sterk startellever, med blant andre Robert Lewandowski, Thiago Alcântara og Manuel Neuer i startelleveren.

Zinedine Zidane har på sin side en stor tropp å velge i, med blant annet fem spillere fra Real Madrid-akademiet. I likhet med Niko Kovac så ventes det at franskmannen starter med et sterkt lag i nattens oppgjør, og det er gode muligheter for at vi får se flere av nysigneringene i aksjon. Zidane har også drillet en fremre treer bestående av Eden Hazard, Karim Benzema og Vinícius Jr på treningene i Montreal, og det er gode muligheter for at vi får se denne konstellasjonen i natt. Det er også lov å håpe på at vi får sett noen av de mange lovende spillerne som er med på turen til Amerika, særlig Takefusa Kubo og Rodrygo.

Hvem vil du se fra start i natt?

Pmn6