Extra large untitled
PRESSEKONFERANSE: Zinédine Zidane snakket med presse etter gårsdagens tap mot Bayern München.

Zidane bekrefter at Bale er på vei vekk

Zidane tok opp en rekke ulike saker på pressekonferansen etter 3-1 tapet mot Bayern München.

Zinedine Zidane hadde følgende å si etter Real Madrid sin første kamp i pre-season, som ble spilt mot Bayern Mûnchen på Houston NRG Stadium.

 Vi ville gjerne vunnet kampen. Det klarte vi ikke, vi prøver å finne formen og samspillet. Jeg er sikker på at vi vil gjøre det bedre i neste kamp. Det vi gjør her legger grunnlaget for den første kampen i La Liga. Vi fokuserer på framgang og det å få ting på plass til seriestart.
Vi kan ikke være fornøyde etter et nederlag, men vi så mye positivt på banen. Tapet er ingen krise, dette var vår første kamp og vi må komme oss ordentlig i gang. Vi kjempet litt i de første 10 minuttene, deretter gjorde vi det bra og begynte å spille bra ut fra egen banehalvdel. Det eneste vi manglet i første omgang var et mål. Vi prøvde et nytt lag etter pause og det var første gang de spilte sammen. 

Bale

Han var ikke med i troppen fordi klubben jobber for at han skal få en overgang bort. Vi må se når overgangen blir bekreftet , jo før jo bedre. La oss håpe for alles skyld at det skjer snart, klubben forhandler med klubben han skal flytte til.
Det er ikke noe personlig mot Bale, det kommer en tid når ting blir gjort fordi de må gjøres. Vi må ta beslutninger og forandre ting, det er alt om den saken. Vi er klare over situasjonen og at det vil bli en endring. Jeg vet ikke om det vil skje om 24 eller 48 timer. Situasjonen vil endre seg og det er det beste for alle. Jeg snakker med klubben, vi har avgjørelser å ta og det er en avgjørelse som blir tatt av trener og spilleren. La oss se hva som skjer.

Ny signering i startelleveren 

Vi er i pre-season, du kan ikke legge for mye i startelleveren. Jeg velger et lag og deretter et helt annet, i neste kamp vil det bli endringer og hvem som starter er ikke det viktige. 

Press

Det er noe vi håndterer daglig, men jeg liker det. Jeg vet hvor jeg er og dette er min lidenskap. Real Madrid er min klubb og jeg har kommet tilbake hit for å starte et nytt prosjekt. Etter å ha vunnet mange trofeer, er jeg ikke interessert i å slå meg til ro med det. Jeg er interessert i det som skjer nå og hva vi gjør med denne gruppen spillere.

Hva tenker du etter kampen og Zidane sine uttaleser?

Pmn6