Extra large gareth bale 10.2.2019
PÅ VEI VEKK: Gareth Bale er uønsket i Madrid og Zinedine Zidane bekreftet etter nattens kamp at waliseren er på vei vekk.

Agenten hamrer løs på Zidane

Gareth Bales agent, Jonathan Barnett, hamrer løs på Zinedine Zidane etter nattens uttalelser.

I natt spilte Real Madrid sesongens første pre-season-kamp, noe som endte i et 3-1-tap mot Bayern München. Zinedine Zidane tok i bruk hele 22 spillere, men franskmannen overrasket stort med en avgjørelse. Gareth Bale fikk nemlig ikke spille og han var ikke en gang plassert på benken. Ryktene svirret om at Zidane skulle gi en forklaring på avgjørelsen på pressekonferansen etter oppgjøret, og franskmannen kom med noen mildt sagt overraskende uttalelser rundt situasjonen til den walisiske vingen. Det var viden kjent fra før av at Zidanes ikke ønsket å ha Bale med videre i Real Madrid denne sesongen, men grunnet laber interesse så har ryktene stilnet noe den siste tiden. Allikevel var det dette Zidane kom med i nattens pressekonferanse:

Han var ikke tatt ut fordi klubben jobber med overgangen hans vekk fra klubben, og derfor spilte han ikke. Vi får se de neste dagene hva som skjer. Hvis det skjer i morgen, bedre. Det ville vært best for alle om det skjedde så fort som mulig. Klubben jobber med overgangen til en klubb hvor han vil få spille. 
Det er ingenting personlig. Det kommer et øyeblikk hvor ting skjer fordi det bør skje. Jeg har ingenting imot han. Vi må ta noen avgjørelser og endre ting, ikke noe mer. Dere vet hvordan situasjonen er, og det kommer til å endres. Jeg vet ikke om det er snakk om 24 eller 48 timer. Situasjonen kommer til å endre seg og bli bedre for oss alle, slik er det. Jeg snakker med klubben, vi må ta noen avgjørelser og det er en avgjørelse mellom treneren og spilleren. Vi får se hvordan det løser seg. 

Dette kom som litt av en overraskelse på de fremmøtte på NRG Stadium. Gareth Bale forlot banen smilende, men en som ikke smiler er agenten hans, Jonathan Barnett. Barnett har vært ute i media flere ganger denne sommeren og uttalt seg om at Bale ønsker å bli værende, at han ikke får nok spilletid under Zidane og han har på mange måter lagt en overgang vekk fra Real Madrid på is, frem til nå. Etter nattens uttalelser fra Zinedine Zidane brukte ikke Barnett lange tiden på kommet med et kraftig svar til BBC Wales

Zidane er en skam. Han viser ingen respekt mot en spiller som har gjort så mye for Real Madrid. 
Vi jobber med litt forskjellige ting, Gareth er Real Madrid-spiller men hvis han drar så vil det være hans avgjørelse, ikke Zidane sin. 

Hvor spiller Gareth Bale neste sesong?

Pmn6