Extra large nyyyyy
PRESSEKONFERANSE: Ny pressekonferanse, denne gangen i Maryland.

Bale var temaet foran Arsenal-kampen

Zinedine Zidane møtte pressen foran Arsenal-kampen som spilles natt til onsdag.

Det er er snart klart for sesongens andre treningskamp, og Arsenal er motstander på Audi Field Stadium onsdag. 24 juli. Etter tapet mot Bayern München var Gareth Bale et stort tema etter kampen, og Zidane gikk hardt ut mot wailiseren. Det skapte et stort mediefokus og mye kritikk mot Zidane. Under nattens pressekonferanse var fokuset på Bale og Zidane's uttalelser, men han startet med å snakke om kampen som var og kampen som er i morgen.

I den første kampen så vi veldig mye bra. Vi må tenke på morgendagens kamp og gjøre nøyaktig det samme. Vi vet at vi møter et lag som har spilt flere kamper i sommer enn det vi har. Vi fortsetter med de gode forberedelsene og er klare for å få opp mer tempo, vi vil gjøre det aller beste vi kan for den andre kampen.

Zidane blir spurt om hans uttalelser om Bale:

Problemet er at min spansk er litt forvirrende. Jeg skal være klar og tydelig nå. For det første, jeg har ikke vist mangel på respekt til noen som helst. Jeg har alltid sagt det samme: spillerne er de aller viktigste når alt kommer til sitt. Jeg vil alltid støtte dem. For det andre, jeg sa her om dagen at klubben jobber for hans overgang. For det tredje, Gareth spilte ikke mot Bayern fordi han selv ikke ville. Han sa klubben jobbet for å få en overgang i orden og det er hvorfor han ikke spilte. Gareth er en Real Madrid spiller, han vil trene som normalt i dag og vi vil se hva som skjer i morgen.

Kubo:

Han vet hvor han er. Han trener veldig bra og har ingen problemer med å tilpasse seg. Han liker seg her og jeg syns han er en god spiller. Vi er her for å forberede vår sesongen og Kubo er med oss for øyeblikket. Han trener, han spilte kamp for noen dager siden og jeg tenker ikke på hva som vil skje videre. Vi vil dra tilbake til Madrid og se hva som skjer.

Han legger oss til litt om Rodrygo:

Rodrygo spiller på høyre ving og det er der han vil spille i morgen. Vi er i sesongoppkjøringen og vi vil se hva som skjer med han når vi kommer tilbake til Madrid. 

"Har Bale spurt om å ikke spille mot Arsenal?"

Nei, han vil trene som vanlig i dag og vi vil se hva som skjer i morgen. Du vet alt om situasjonen. Klubben gjør alt som må gjøres og det er alt å si. Bale er for øyeblikket en del av laget og jeg respekterer det. Det er det aller viktigste. 

"Er Bale situasjonen ubehagelig for deg?"

Nei, ikke i det hele tatt. Jeg må respektere spillerne. Han er med oss, han trener og gjør nøyaktig det samme som resten. Jeg regner med han stiller opp på alt vi gjør.

Zidane's popularitet i USA:

Det viser at jeg ble bemerket i mine dager som spiller og menneskene her også har lagt merke til meg. Det er alltid bra. Spillerne er alltid det viktigste. Det er dem fansen er her for.

James:

Ja, han er fortsatt en Real Madrid spiller. Jeg vet ikke hva som kommer til å skje. Du er vel klar over situasjonen og vi må se hva det ender med. Jeg har en tropp her og jeg er fokusert på de spillerne som er her, det er logisk. Vi vil gjøre alt for å gjennomføre en god kamp i morgen. 


Er Zidane den store store stygge ulven, eller er alt bare misforstått? 

Pmn6