Extra large  mjm7719thumb
TILBAKE: Vallejo, Mayoral og Valverde her tilbake på trening.

Vallejo, Valverde og Mayoral er tilbake på trening

Trioen trener nå med Real Madrid Castilla i Real Madrid City.

De er nå tilbake fra trening og deltok på Castillas treningsøkt i Real Madrid City. Vallejo og Mayoral er nå tilbake etter å ha vunnet europamesterskapet med U-21 landslaget, mens Valverde returnerer til Madrid etter Copa America. Alle tre skal ha trent sammen med Castilla, og under Raúl González sin ledelse. 

Les også: Bale var temaet foran Arsenal-kampen

Økten begynte som regel med fysisk trening i denne fasen av pres-season, rett etter oppvarmingsøvelser. Spillerne gjennomførte forskjellige øvelser, og avsluttet trening med å spille flere treningskamper. 

Det er fortsatt svært usikkert hvorvidt alle kommer til å slutte seg til førstelaget når sesongen sparkes i gang. Borja Mayoral virker å være helt ferdig i klubben, og han står bak både Benzema, Jovic og Mariano i rekken om å være førstespiss. Spanjolen har vært linket til en overgang til Real Sociedad, men det har blitt mer stille på den fronten de siste ukene. Én ting er i hvert fall ganske sikkert, og det at Mayoral neppe er en del av troppen til Zifdane når sesongen begynner. 

Valverde og Vallejo virker å ha større sjanser, og spesielt førstnevnte virker å ha imponert den franske treneren. Vallejo har fått sterk konkurranse etter at Éder Militão ble hentet inn for en halv milliard, og det meste tyder på at spanjolen ville være femtevalg på stopperplass. Derfor peker mye på en overgang vekk fra den spanske hovedstad, men Vallejo selv har bekreftet at han ønsker å bli og kjempe om en plass.

Pmn6