Extra large skjermbilde 2019 07 24 kl. 10.41.01
BEKYMRET: Zinedine Zidane var bekymret for kneskaden Marco Asensio pådro seg under nattens kamp mot Arsenal.

Zidane: - Vi er litt bekymret

Zinedine Zidane kom med de første oppdateringene rundt Marco Asensio på pressekonferansen.

I natt spilte Real Madrid sesongens andre pre-season-kamp, denne gang mot Arsenal i Washington. Los Blancos fikk en marerittstart på kampen da Nacho ble utvist etter rundt 10 minutter spilt etter å ha stoppet et mål med hånden, og dermed lagde han også straffe, en straffe som Alexandre Lacazette satte i nettmaskene bak Keylor Navas. Etter at Aubameyang hadde doblet ledelsen så det tøft ut, men rett før pause fikk Sokratis rødt kort og dermed var det 10 mot 10 i den andre omgangen. Real Madrid var et helt annet lag i den andre omgangen, og etter scoringer av Gareth Bale og Marco Asensio endte kampen 2-2, før Zinedine Zidanes mannskap deretter vant kampen etter straffesparkkonkurranse.

Det var nok å snakke om etter denne kampen, og temaet før kampen var det faktum at Gareth Bale denne gangen var i troppen, og hadde mulighet for spilletid - noe han også fikk. Midtveis ut i andreomgangen gikk Marco Asensio i bakken, og spanjolen var i tydelige smerter. Til tross for at reprisene ikke viste noe som skulle tilsi en alvorlig skade så ble Asensio fraktet av banen på båre og rett til sykehus, og det spekuleres i at kantspilleren har pådratt seg en alvorlig kneskade. Skaden til Asensio og spilletiden og målet til Gareth Bale var dermed hovedtemaene da Zinedine Zidane stilte opp på pressekonferansen etter seieren mot Arsenal.

Kampen:

Vi startet veldig godt og plutselig mister vi en spiller. Vi fortsatte å spille godt ti mot elleve og ti mot ti. Vi gjorde en god kamp og hentet opp igjen ledelsen i andreomgang. Vi er i en periode der det handler om forberedelse og vi vet at vi kommer til å forbedre spillet vårt, det gjorde vi også i dag.

Kvaliteten på spillet:

Vi er i en forberedelsesperiode og det viktige er å tenke på formen til spillerne. Vi har jobbet godt i Montreal og nå er vi her og skal spille tre kamper. Fokuset vårt er på formen til spillerne og dele ut minutter.

Skaden til Asensio:

Vi er litt bekymret. Det er kneet, han har dratt rett til sykehuset for å gjøre tester og så får vi se, men det ser alvorlig ut. Det er det negative med denne dagen for oss, vi mister en spiller og det bekymrer oss. Vi er bekymret for Marco og håper på at det er så lite alvorlig som mulig.

Gareth Bale:

Han er her og jeg vet ikke hva som kommer til å skje. I dag spilte han, fordi det ville han, og det gjorde han godt. Han spilte en god kamp og det gjør meg glad på hans vegne. I dag ville han være med oss, han trente normalt og spilte. Avgjørelsene er mine og han spilte en del av kampen. Vi får se hva som kommer til å skje. Ingenting har endret seg, dere kjenner til situasjonen. For øyeblikket er han med oss. 

Marcelo:

Jeg er fornøyd med Marcelo. Han har forberedt seg og han ser bra ut. Jeg er fornøyd med det han gjør. Ingenting har endret seg for meg, han er en spesiell spiller og vi kommer til å regne med han. 

Jobben lagt ned i pre-season:

Vi er fornøyde med Benzema, med Hazard og med alle spillerne som har deltatt i pre-season. De unge spillerne gjør også en god jobb. Vi forbereder sesongen. Noen har fått flere minutter i dag og det er planen med de tre kampene vi har her. 

Mariano:

Jeg har ingen spesiell plan med han. Han er her med oss, han trener og jeg må sette opp laget. Han har ikke spilt ennå og vi får se hva som skjer. 

Ryktene rundt Ceballos til Arsenal:

Det er ikke offisielt ennå. Klubben jobber med dette og vi får se de kommende dagene. 
Pmn6