Extra large  he14431 horthumb
FORNØYD: Odriozola var fornøyd med å være tilbake fra en periode som har vært preget av skader.

Spillerkommentarer: Arsenal (N)

Real Madrid vant kampen mot Arsenal, som var den andre treningskampen i pre-sesaon. Odriozola og De La Fuente snakket med pressen etter kampen.

Odriozola: - Å være tilbake med laget fyller deg med energi og vitalitet

Real Madrid slo Arsenal i andre runde av International Champions Cup. Odriozola som spilte andre omgang hadde følgende å si etter kampen:

Jeg er veldig fornøyd, skader har preget meg i flere måneder og følelsen av å være tilbake på banen er veldig god. Jeg er veldig glad for å være med laget igjen. De siste månedene har vært vanskelig, med det å være tilbake fyller meg med energi og vitalitet. Jeg er sikker på at vi har en god sesong i vente.

Angripere

Det å ha to midtspisser på bane kan bli nyttig denne sesongen, vi vet hvor godt Karim knytter opp angrepsspillerne og det blir et spennende alternativ denne sesongen. 

Skaden til Asensio

På vegne av hele laget ønsker jeg det beste for Marco, jeg så det fra kloss hold og skaden så ikke bra ut. Han er en bra spiller, en god person og fortjener alt godt. Vi håper at det ikke er noe alvorlig.

Bale

Gareth ser alltid bra ut. Det snakkes mye om han, men han vet hvordan man skal takle det og han fokuserer på oppgavene sine som spiller. I dag scoret han et mål og hadde en god andre omgang. Han så veldig bra ut i dag, Bale er i tillegg en god person og en god spiller. Han ser fokusert ut i det daglige arbeidet og bidrar til laget. 

De La Fuente:

Det er et privilegium for hver ungdomspiller å være med på pre-season før sesongen med de beste spillerne i verden. Jeg gleder meg over det og lærer mye av dem. Vi er glade etter dagens kamp.

Asensio

Vi er bekymret for Asensio, forhåpentligvis er det ingenting alvorlig. Skaden hans var det negative og vi ønsker han alt godt. 

Pre-season derby

Et derby oppleves likt enten du er ungdomspiller eller på førstelaget, enten det er en pre-season kamp eller en seriekamp. Vi vil gi alt for seieren

Castilla

Laget mitt er Castilla, men å være med på pre-season med Zidane og førstelaget er en ære. Vi bygger et lag med legenden Raúl og jobber for et opprykk. Raúl er en sann legende i Real Madrid og vi er glade for å ha han som vår trener. 
Pmn6