Extra large marco as
LANGTIDSSKADET: Marco Asensio mister store deler av den kommende sesongen.

Skadeoppdatering: Marco Asensio

Marco Asensio har røket korsbåndet og menisken, og han vil derfor være ute i lang tid.

Natt til onsdag spilte Real Madrid mot Arsenal i pre-season-turneringen International Champions Cup. Marco Asensio ble byttet inn til andre omgang, og den spanske unggutten virket svært frisk i innledningen av omgangen. Allerede før han hadde spilt 15 minutter hadde Asensio fyrt av rakett i stolpen fra 20 meter, vært neste siste Real Madrid-spiller på Bales redusering, samt scoret utligningsmålet med en god avslutning fra innenfor sekstenmeteren. Derfor var det svært mange som holdt pusten da angriperen ble liggende nede etter en duell med Arsenals Pierre-Emerick Aubameyang. Asensio var tydelig i smerter, og reprisene viste at han hadde fått en kraftig vridning i kneet. 

Les mer om kampen her: Real Madrid 2-2 (3-2) Arsenal

Spanjolen ble sendt direkte til sykehuset, og Zidane bekreftet på pressekonferansen at de var veldig bekymret for ham. Real Madrid bekreftet i en pressemelding i dag at Asensio har røket korsbåndet og menisken, og at han skal opereres i løpet av de kommende dagene. 

Etter tester utført i dag på vår spiller, Marco Asensio, av det medisinske apparatet til Real Madrid, han har blitt diagnostisert med rift i korsbåndet og det ytre leddbåndet i menisken. Spilleren vil bli operert i løpet av de neste dagene. 

Som vanlig kommer ikke klubben ut med en tidsramme for Asensios skadeopphold, men det er ingen tvil om at en korsbåndsskade, og kneskader generelt, er noe av det verste en fotballspiller kan pådra seg. Kantspilleren er garantert ferdigspilt for 2019, og mye tyder på at vi ikke får se Asensio i aksjon før langt ut på våren i 2020. 

Vi ønsker Marco Asensio god bedring!

Pmn6