Extra large aaaamendy
FERLAND MENDY: Den franske venstrebacken har pådratt seg en muskelskade.

Skadeoppdatering: Ferland Mendy

Skademarerittet fortsetter: Ferland Mendy ute i tre til fire uker

På torsdagskvelden spansk tid kom meldingen fra det medisinske støtteapparatet til Real Madrid om at Ferland Mendy har pådratt seg en muskelskade på den fremre delen av leggen. Det kan se ut som at den kom under kampen mot Arsenal, da han ble byttet i pausen med Marcelo. En slik muskelskade pleier å holde en spiller ute i tre til fire uker. Klubben kom med følgende melding vedrørende skaden til Mendy:

Etter tester som er utført på vår spiller, Ferland Mendy, av "Real Madrid Medical Services", har han fått diagnosen som sier en muskelskade på den fremre delen av høyre legg. Hans gjenopptrening og rehabilitering vil bli vurdert uke for uke.

Kjempesynd for Ferland Mendy som viste seg godt frem i kampene mot Bayern og Arsenal. Hans innsats har vist at han vil ta opp kampen med Marcelo på venstrebacken, men nå ser det ut som Marcelo er sikret den plassen i to måneder frem i tid. La Liga sparkes i gang om en drøy måned. Reguilón er lånt ut til Sevilla, og som erstattere til Marcelo de kommende treningskampene vil eventuelt være Militão eller Nacho.

Vi ønsker Ferland Mendy god bedring, og håper han kommer seg til høstsesongen.

Pmn6