Extra large  av12498 hthumb
ZINEDINE ZIDANE: Smiler på pressekonferansen foran Atletico Madrid-kampen.

Zidane: - Spillerne gleder seg til kampen

Zinedine Zidane møtte pressen foran helgens "El Derbi Madrileño" i New York

Foran nattens trening på MetLife Stadium i New York møtte Zidane pressen et døgn før Real Madrid møter Atletico Madrid. Dette blir sommerens tredje kamp, etter 3-1 tapet mot Bayern München og 2-2(3-2) mot Arsenal. For Zidanes store frykt, så renner skadene inn allerede. Brahim, Asensio og nå Mendy står på listen over skadde spillere som er ute i minst tre uker til. Zidane kommer seg heller ikke unna med et Bale-spørsmål denne gangen heller. Han startet intervjuet med å snakker om selve kampen:

Dette er vår tredje kamp, vi vil prøve å fortsette med hva vi gjør her borte: jobbe hardt, spiller kamper og prøve å forbedre oss samtidig. Mine spillere gleder seg til å spille en kamp som dette og jeg er sikker på at det bli en bra kamp.
Jeg vil fortsette med å gi spillerne noen minutter hver. Når du mister noen spillere for skade kan det bli et problem, men det er normalt. Vi vil gjøre en god kamp og gi alt i morgen. Vi møter en tøff rival, og vi vil gi alt. Alle vil se en spennende kamp.

Asensio's skade

Vi føler med Asensio, vi bryr oss alle om han. Jeg håper han kommer tilbake enda sterkere. Vi gjorde det bra mot Arsenal, og det var synd skaden til Asensio skjedde i den kampen. Prestasjonene kommer i skyggen av hans skade.

Mendy og andre skader

Det bekymrer meg, Marco's skade, Ferland's skade, som er litt mindre... han er utilgjengelig i noen kamper nå. Vi vet ikke hvor lenge han er ute, men det er bedre at det skjedde i sesongoppkjøringen. Jeg håper han kommer seg raskt.

Endring i planer etter Asensio skaden?

Vi er fokusert på morgendagens kamp. Etter kampen drar vi tilbake til Madrid for å fokusere på La Liga. Ingenting har endret seg, jeg tenker heller ikke på hvem som vil ta over for Marco. Vi er frustrerte ovenfor skaden, men som jeg sa så er vi fokusert på morgendagens kamp.
Vi har forberedt oss bra. Spillerne vet hvor viktig sesongoppkjøringen er. Etter disse kampene, har vi fortsatt fire kamper før La Liga starter. Sesongoppkjøringen hjelper oss med å komme oss i rytme og få noen viktige minutter til å forberede oss.

Atletico Madrid sjef Gil Marin har gått ut og sagt at det ville vært hyggelig hvis James kom til Atletico, men at alt sto på Florentino Perez. Zidane ble spurt om dette under pressekonferansen:

Det er klubbens business, det er deres problem, ikke mitt.

Bale

Han trener fortsatt med oss. Vi har en kamp i morgen og han vil være en del av den.

Førstevalget på keeperplassen

Du vil se. Når jeg tidligere sa at det ville være klart, mente jeg at det ville være klart for spillerne. Vi må fortsette å jobbe. Spillerne må ha riktig fokus mot kamp. Det er normalt. Du vil se hvem som spiller i morgen.

Ceballos

Det er ikke det at han ikke passet inn i mine planer. Han er en god spiller, og han trenger spilletid. Han fikk ikke nok her i Real Madrid. Det er alt å si om det, det er stor konkurranse her, ingenting mer. Jeg håper han får masse spilletid og gjør det bra.
Pmn6