Extra large ramos1
SERGIO RAMOS: Vår kaptein og leder på banen liker og score mål mot Atlético Madrid, kanskje kommer han i gang med scoring i natt.

Før kampen: Atlético Madrid

Et spennende byderby over Atlanteren i vente, både lillebror og storebror har gjort store grep i sommer.

  • Real Madrid - Atlético Madrid
  • International Champions Cup
  • Metlife Stadium
  • Lørdag 27.juli: 02:00
  • Vises på: Strive 

International Champions Cup sirkuset går videre fra Maryland til New Jersey. Tidlig lørdag så er det duket for El Derbi Madrileño i statene. Real Madrid på sin side har spilt to kamper mot henholdsvis Bayern München og Arsenal, som har endt i ett tap og en uavgjort. På tross av ny optimisme innad i laget og flere nye spillere inn, så har ikke årets oppkjøring vært helt udramatisk. Gareth Bale har vært mye omtalt den siste uken, på både godt og vondt. Det har vært spekulert i at en overgang til Kina er fryktelig nærstående. I tillegg har mediene hatt en liten heksejakt på Zinedine Zidanes håndtering av saken, hvor de mener han bevist fryser ut den walisiske superstjernen. Etter å ha vært utelatt fra troppen i tapet mot Bayern Munchen fikk han en hel omgang mot Arsenal. Så får natten vise om det blir mer spilletid eller om han igjen ikke får delta. Dette blir nok utvilsomt det største spenningsmomentet i Real Madrid-leiren før kampen

Vår lillebror og byrival har denne sommeren mistet et helt lag. I samme slengen har de forsøkt erstattet tapene etter beste evne. Bærebjelker som Atnoine Griezmann, Lucas Hernández, Diego Godin, Rodri, Filipe Luís og Juanfran har tatt farvel med Wanda Metroplotiano denne sommeren. Inn har spennende erstattere kommet. Våre egne gutter Marcos Llorente, Mario Hermoso og Alvaro Morata er alle hentet permanent til klubben. Morata kom allerede i Januar. I tillegg har de hentet den godt etablerte Porto-duoen Héctor Herrera og Felipe. Unge lovende Renan Lodi er hentet inn som venstreback, mens det portugisiske stjerneskuddet João Félix skal fylle tomrommet etter Griezmann. Den siste uken er også, om kanskje noe overraskende Kierran Trippier blitt kjøpt fra Tottenham. Det er med andre ord ikke bare i Real Madrid endringene står på trappene, Diego Simoene har også litt å pusle med denne sommeren. Atlético Madrid har vunnet en og spilt en uavgjort så langt denne sommeren. 

Alt i alt en spennende kamp. Hvor man vill få første innblikk i hvordan lagene står til hverandre, selv om man ikke kan hente for mye ut av sluttresultatet.  Lagene skal tross alt kjempe om alle de samme titlene fra og med høsten. Ferland Mendy, Brahim Diaz og Marco Asensio er som kjent ute med skade og derfor ikke tilgjengelig. Casemiro,Eder Militão og Fede Valverde har enda ikke sluttet seg til troppen etter sommerens Copa América, som de to førstnevnte forøvrig vant. 

Potensiell startoppstilling:

                                 Courtois 

Carvajal     Varane       Ramos   Marcelo 

                                  Kroos 

                     Isco                   Modric 

Vinícius                                              Hazard 

                              Benzema

Det er frie bytter utover andre omgang, så man kan forvente å få sett de fleste i troppen i aksjon. 

Hvem ønsker du å se fra start natt til lørdag? 

Pmn6