Extra large co

Offisielt: Vallejo til Wolverhampton

Real Madrid bekreftet at Jesús Vallejo skal spille neste sesong på utlån hos Wolverhampton.

Real Madrid har hatt stort fokus på å selge spillere den siste måneden, og allerede har Llorente, Kovacic, Reguilón, Theo, De Tomás, Ødegaard og Ceballos gått ut døren. Noen av de overgangene har vært salg, mens andre er utlån. Nestemann ut er altså den spanske U21-EM-vinneren Jesús Vallejo, som skal tilbringe neste sesong på utlån i engelske Wolverhampton. Avtalen skal ikke inneholde en kjøpsklausul, og det er dermed tydelig at Real Madrid fortsatt har troa på at Vallejo kan lykkes i den spanske hovedstad, på tross av et par trøblete sesonger. 

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Real Madrid C.F og Wolverhampton Wanderers FC har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Jesús Vallejo for den kommende sesongen, fram til 30. juni 2020. 

Det har lenge vært mye usikkerhets rundt Vallejos framtid i Real Madrid, og den unge midtstopperen har slitt med å få spilletid i den spanske hovedstad. Dette har mye å gjøre med at han er svært skadeplaget, men også når han har vært frisk har han slitt med å spille seg inn på laget. Med nysigneringen Éder Militão på plass har det blitt tydelig at spanjolen neppe hadde blitt noe annet enn femtevalg på midtstopperplass, og et utlån virket derfor som den beste løsningen for alle parter. 

Midtstopperen ble hentet til Real Madrid i 2015, men han ble lånt tilbake til gamleklubben Real Zaragoza til 2015/2016-sesongen. Deretter gikk turen videre til Eintracht Frankfurt på lån, og der leverte unggutten en svært god sesong. Påfølgende sommer ble Vallejo endelig en del av Real Madrids førstelagstropp, og forventningene var store til stopperen som ofte ble kalt "den nye Ramos". Dessverre har de to sesongene i Real Madrid vært preget av mye skadeavbrekk, og han har altså ikke spilt veldig mye i den hvite drakta. Nå går altså videre til England i søken etter fast spilletid, og det blir spennende å se hvordan Vallejo klarer seg i Premier League. 

Pmn6