Extra large ramos2

Ramos: - Vi kan ikke tape slike kamper

«Jeg har stort tro på dette laget og i det å være madrimismo», uttalte kapteinen

Sergio Ramos snakket til pressen etter lagets sure tap mot byrival Atletico, i deres tredje pre-season kamp. Kapteinen forklarte: «åpenbart føler vi oss ikke bra akkurat nå. Dette har bare så vidt begynt, og hensikten med treningskampene er å forberede oss til å prestere på et høyt nivå. Det er mange måter et lag kan tape kamper på, men vi kan ikke spille like dårlig som vi gjorde i dag». 

Vi spilte som en treningskamp, det er et stort nivåforskjell og vi drar herfra frustrerte. Det er et svakt resultat, så vi må prøve å oppnå vår målsetning. 

Ambisjon

Lagets ambisjon er fortsatt det samme. Vi har vunnet mange trofeer, men det tilhører fortiden.  Vi må glemme hva som skjedde i fjor, det er pre-season som gjelder nå, og det er for tidlig å trekke konklusjoner, samt vurdere mulighetene. Vi må fortsette å trene hardt hver dag, og gradvis tar vi utfordringen som den nye sesongen byr på.

Intensitet 

Det er forskjellen i fotballen. Vi spilte en treningskamp og Atletico gikk i forkant av kampen  om å spille som om det var finale. Vi må bringe en slik intensitet i alle våre kamper. De var bedre enn oss på intensitet, andre baller, pressing og ikke minst var de skarpe foran mål. 

2. omgangens teamtalk

Vi snakket om å glemme første omgang, det var den beste måten å prøve å vinne andre omgangen på. Jeg gjentar, det er for tidlig å konkludere. Vi skal prøve å entre konkurranser i god form. Sånne resultater oppstår. Det er fotball, etter å ha vunnet så mye, er det den ene dårlige sesongen som setter seg fast i minnene hos folk. Jeg har vært her i ganske lang tid nå, og du kan ikke bedømme en hel sesong utifra en eller to kamper. Treneren er fornøyd med innsats vi leverte her, og nå skal vi forsøke å finne beina våre, ikke minst samle tempo.   

Sult 

Jeg har absolutt sterk tiltro på laget.  Hvis jeg trodde at laget ikke kunne svare til forventingene om å vinne trofeer, ville jeg vært den første til å forsvinne. Som sagt har jeg stor selvtillit til laget, og madridismo.

Troppen

Å savne noe du ikke har, eller spillere som har forlatt klubb og gått videre med sine karriere er ikke rettferdig ovenfor laget. Vi presterer etter vår beste evne med de spillerne vi har. Vi har et godt lag, der alle har kjent hverandre en stund, dermed er ikke det noe bekymringsverdig på nåværende tidspunkt. 

Bale

Pressen lever av å skrive om oss. Dere publiserer nyhetsartikler, noe av dette er sant, mens andre usant, og vi bekymrer oss ikke om det. Vi er glad i Bale, og enhver spiller kan selv påvirke sin egen fremtid.

Hva tenker du om det kapteinen hadde å si? 

Pmn6