Extra large  2rm4937 0
TOTTENHAM: Eric Dier og Tottenham er pre-seasons fjerde motstander for Real Madrid.

Før kampen: Tottenham (N)

Etter helgens kalddusj av Atlético Madrid, forventes det bedre takter mot Tottenham tirsdag ettermiddag.

Real Madrid – Tottenham
Audi Cup, Semifinale
Allianz Arena, München 
30. juli 18:00 
Viasport 1/Viaplay

International Champions Cup sin siste kamp er spilt, en kamp hvor Real Madrid ble massakrert etter alle kunstens regler av sin irriterende lillebror Atlético Madrid. I bunn og grunn skal man være særdeles glade for at kalenderen kun viser juli. Nå er Nord-Amerika byttet ut med Europa,  så får vi se om ‘’Los Blancos’’ kvikner til når de får europeisk gress under beina.  Allianz Arena i München er i alle fall et stadion vi har gode opplevelser fra tidligere. Klubben kan faktisk skilte med å ha vunnet de tre siste offisielle kampene de har spilt på Allianz Arena. Stedet var faktisk begivenhetens sentrum, for en av klubbens viktigste og mest betydningsfulle kamper det siste tiåret. En kamp hvor Bayern Munchen ble slått 0-4, som førte oss til finalen i Lisboa. Som kulminerte i den uhyre viktige ‘’la Décima’’ tittelen, hvor nettopp Atlético Madrid ble beseiret i en høydramatisk finale. Munchen burde i så måte være den perfekte plassen for å kvitte seg med eventuelle Atlético Madrid-komplekser eller mulige posttraumatiskstress-symptomer etter helgens gedigne mageplask. 

Morgendagens motstander Tottenham har hatt en noe bedre sesongoppkjøring, enn sitt seiersløse motstykke i Real Madrid (Straffesparkkonkurranse i en treningskamp teller ikke). London-laget har vunnet halvparten av sine kamper denne sommeren. Daniel Levy og kompani har omsider også åpnet lommeboken denne sommeren. Svært ettertraktede Tanguy Ndombele er kommet inn portene på White Hart Lane, en spiller som sporadisk også har vært koblet til Real Madrid. Verdt og bite seg merke i, Tottenham kom en del tidligere i gang med sin sesongoppkjøring. De spilte sin første treningskamp allerede 21. juli. Den engelske ligaen starter også en stund før den spanske serien triller i gang, noe som fører til at London-laget burde være kommet noe lengre i løypen spesielt hva angår det fysiske-aspektet. 

Det snakkes mest om Gareth Bale i Real Madrid-leiren, den walisiske lynvingen som i sin tid kom fra nettopp Tottenham. En retur til gammelklubben ble det tidligere denne sommeren spekulert i, men det konkretiserte seg aldri. Den siste tiden har det vært mest snakk i en overgang til Kina, men ting har latt vente på seg. Et samlet pressekorps og hele Real Madrids supporter-skare venter i spenning på sakens neste vending og endelige slutt. Så får vi se om han igjen er på banen når gammelklubben står på motsatt banehalvdel tirsdag ettermiddag. 

Tottenham har ingen nevneverdige fravær, sett bort fra Ben Davies og Eric Dier. Serge Aurier er heller ikke tilgjengelig på grunn av sin deltakelse i det afrikanske mesterskapet. 

Real Madrid har som kjent Marco Asensio og Ferland Mendy ute med skade, i tilegg til Luka Jovic som fikk seg en smell i helgen. Fede Valverde, Éder Militão, James Rodríguez og Casemiro er alle tilbake i trening etter deres hjemkomst fra Sør-Amerika. De forventes ikke å være spilleklare riktig enda. 

Hvilken startsoppstilling  ønsker du å se denne kampen?

Pmn6