Extra large  av17813  2
NYE OG GAMLE FJES: Éder Militão, Casemiro og James tilbake på Valdebebas.

Sør-Amerikansk trio tilbake på Valdebebas

Sesongstart nærmer seg og stallen nærmer seg fullbooket.

Real Madrid hadde i dag sin siste treningsøkt før de reiser videre til München for Audi Cup som spilles over to dager. Det blir to kamper og begge kamper blir spilt på Allianz Arena i München. Selve troppen begynner å forme seg og i dag kom det både et nytt og et gammelt fjes på treningsfeltet. Først og fremst må vi glede oss over at Éder Militão har tatt seg til rette på treningsfeltet til Real Madrid, men den som skaper de største overskriftene i dag er James Rodríguez.

Les også: Real Madrid drar til Tyskland uten Bale

James Rodríguez dro på et toårig lån til Bayern München foran sesongen i 2017/18. Da han dro for to år siden trodde de fleste at man hadde sett det siste av James i en Real Madrid-drakt. Colombianeren har kontrakt til 2021 og etter som Bayern ikke brukte seg av utkjøpsklausulen i låneavtalen har James returnert til Real Madrid etter ferien. Ryktene om at James skulle finne seg en ny klubb i løpet av sommeren har vært enorme, men nå kan det faktisk se ut som at han blir.

Verdt å nevne at Brasilianerne Casemiro og Éder Militão også har sluttet seg til troppen på Valdebebas. Begge deltok i Copa América for Brasil der de stakk av med seieren. Éder Militão, Casemiro og James' første dag på Valdebebas var henholdsvis rolig, ettersom trioen ikke blir med resten av troppen til Tyskland for de to kampene som skal spilles der.

Hadde det ikke vært gøy å se James i en Real Madrid-trøye igjen?

Pmn6