Extra large co

Offisielt: Borja Mayoral til Levante

Real Madrid låner ut den spanske spissen Borja Mayoral til Levante for andre sesong på rad.

Real Madrid bekreftet for kort tid siden at Borja Mayoral skal tilbringe neste sesong på utlånt hos Valencia-klubben Levante. Dette blir spissen andre utlånt hos de rød og blå, og det var nok få som blir overrasket over at han ikke blir en del av Real Madrid-troppen til neste sesong. Real Madrid har nemlig hentet inn den serbiske spissen Luka Jovic fra Eintracht Frankfürt, og dermed er det altså ikke plass til Mayoral i troppen pr. dags dato. Dette er på tross av at den spanske spissen var en viktig bidragsyter til at det spanske U21-landslaget gikk helt til topps i EM-sluttspillet i begynnelsen av juli. Dermed er samtlige Real Madrid-spillere som var med på den spanske EM-triumfen nå dratt på utlån. Ceballos og Vallejo skal nemlig tilbringe neste sesong på utlån  i England. 

Les også: Sør-Amerikansk trio tilbake på Valdebebas 

Real Madrid har sluppet følgende pressemelding: 

Real Madrid C.F og Levante U.D har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Borja Mayoral for den kommende sesongen, fram til 30. juni 2020. 

Borja Mayoral er oppfostret i Real Madrids La Fábrica, og mange spådde den spanske spissen en stor framtid for Madrid-klubben. Dette har enda ikke materialisert seg, og Mayoral har kun tilbragt én full sesong med Real Madrids førstelag. I 2016/2017-sesongen var spanjolen utlånt til tyske Wolfsburg, hvor han leverte en brukbar sesong. Dette gav han mulighet til å være back-up-spiss for Real Madrid den påfølgende sesongen, etter at Álvaro Morata dro til England og Chelsea. Dette ble heller ikke den store suksessen, og den påfølgende sesongen var det Levante som var neste destinasjon for Mayoral. Der leverte spissen fem mål og to målgivende pasninger på 34 kamper. Nå er det altså duket for en retur til Valencia-klubben for Borja Mayoral.

Pmn6