Extra large ronaldoooo
GJENFORENT: To viktige figurer i Real Madrid-historien ble tidligere i dag gjenforent i Madrid.

Cristiano Ronaldo tilbake i Madrid

Real Madrid-legenden mottok tidligere i dag legende-prisen av MARCA.

Tidligere i dag var Real Madrid-legenden, Cristiano Ronaldo tilbake i Madrid. Portugiseren var der i anledning legende-prisen MARCA skulle utdele han, en pris som ble gitt han grunnet hans suksessfulle profesjonelle karriere og statusen han har skapt seg i verden gjennom å banke inn scoringer. På plass var også Florentino Pérez og flere andre Real Madrid-representanter.

Cristiano Ronaldo hadde følgende å si når han mottok prisen:

Dette trofeet vil få en veldig unik plass i skapet mitt. Madrid er spesiell, jeg drar dit ofte men få byer er som Madrid. En stor del av denne utmerkelsen kommer på grunn av det jeg gjorde i Real Madrid. Det er en spansk utmerkelse og jeg er veldig glad for å få den. Jeg vil takke alle som har hjulpet meg med å vinne, og det er en ære og stolthet å motta denne prisen.

Med 451 mål på 438 kamper for Real Madrid er det lite tvil om at portugiseren er den beste spilleren i klubbens historie. Han kommer for alltid til å bli husket i den spanske hovedstaden, og når Real Madrid la ut dette bilde på sine plattformer var det mange supportere som reagerte med stolthet og kommentarene var stortsett preget av savnet etter goalgetteren.

Pmn6