Extra large dani carvajal 30.7.2019
PRE-SEASON: Dani Carvajal lot seg intervjues av Real Madrid TV i forkant av sesongens fjerde pre-season-kamp mot Tottenham.

Carvajal: - Vi jakter på godfølelsen

Dani Carvajal stilte opp i et intervju med Real Madrid TV før kveldens oppgjør mot Tottenham.

I kveld spiller Real Madrid sesongens fjerde pre-season-kamp, når de møter Tottenham på Allianz Arena i München. Los Blancos kan se tilbake på en skuffende deltakelse i International Champions Cup hvor de helhvite tapte to av tre kamper og vant mot Arsenal, riktignok etter straffesparkkonkurranse. Nå skal Real Madrid delta i Audi Cup, hvor de skal spille to kamper på like mange dager, før de så skal spille to uavhengige treningskamper mot henholdsvis RB Leipzig og AS Roma. I forkant av dagens kamp mot Tottenham har Dani Carvajal stilt opp i et intervju med RealMadrid TV, hvor de snakket om høyrebackens tid i Tyskland, kampen mot Tottenham og resten av pre-season.

Minner fra Tyskland:

Vi er i Tyskland, som jeg har gode minner fra etter alt jeg opplevde her, og vi håper det forsetter slik. Tiden går fort. I 2012/13-sesongen var jeg her, og en sesong senere tok jeg steget opp til Real Madrid. Takket være gud er jeg fortsatt her, jeg er fortsatt viktig og kjemper fortsatt for denne logoen. 

Kampen mot Tottenham:

Vi er forberedt til kampen mot Tottenham, som vi vet blir en tøff rival. Det er litt uvant å spille to kamper på to dager i Audi Cup. Første som venter oss nå er Champions League-finalisten, og det sier sitt om den tøffe kampen som venter oss i kveld. 

Gode minner fra Allianz Arena:

Vi vinner "alltid" når vi spiller offisielle kamper på Allianz Arena. Vi regner med å ikke ødelegge denne rytmen og vi vil at dette fortsetter.

Resten av pre-season:

Vi nærmer oss dagen... 17. august, hvor vi starter sesongen og prøver å nå toppnivået vårt for å være på vårt beste. Vi er fortsatt i den prosessen, og vi vil spille de fire gjenstående kampene for å forberede oss på LaLiga på best mulig vis og vi jakter på godfølelsen. Det er fire gode lag som vi skal møte. 
Pmn6