Extra large untitledl
I AKSJON: Varane klarte ikke å hindre tap mot Tottenham i Audi Cup i går kveld.

Varane: - Vi må ha troa på oss selv

«Gradvis forbedrer vi oss og jeg er sikker på at vi kommer til å nyte godt av belønningene det gir», sier franskmannen.

Real Madrid klarte dessverre ikke å ta seg til Audi Cup finalen i dag på Allianz Arena. Etter kampen mot Tottenham, sier Varane følgende: «Vi vil alltid vinne, vi jobber hardt for å vinne, og jeg stoler på innsatsen vår. Sakte, men sikkert vokser vi, og kommer på rett spor. Vi må holde hode kaldt, og ikke minst ha troen på oss selv. Jeg er sikker på at vi kommer til å nyte godt av belønningene det gir. På individuelt nivå, gjør vi en del tekniske feil, men de kan adresseres». 

Jeg husker i 2017, da vi vant alt, hadde vi svakt start på pre-season, hvor vi tapte flere kamper. Alle vet at når sesongen starter for Madrid, blir alvoret om til realitet, men det er ikke noe unnskyldning. Vi må beholde roen, når alvoret begynner, er vi klare.

Progresjon

Vi klarte ikke å kjempe for ikke så lenge siden, og i dag har det samme dessverre gjentatt seg. Det er viktig. Vi er fokusert på vår målsetning, og jeg føler meg sikker på at vi over tid blir et bedre lag, slik at ideene blir realisert. Vi gjør det veldig bra på det fysiske aspektet også 

Troppen 

Vi vet at det kan bli en del utskiftninger internt i troppen i løpet av overgangsvinduet, det er aldri komfortabelt, men vi må holde følge med det. Det er det som skjer hvert år. Vi må forholde oss profesjonelle til det, og fremtiden til en enhver spiller blir avklart.  

Keylor

Han har ingenting å bevise. Alle vet at han er en fantastisk keeper og vi elsker ham. Det er konkurranse overalt på banen. Det er sunt, og gjør oss bedre. 

Zidane

Jeg observerer at han ikke er bekymret. Hans ro påvirker oss, fordi han er klar over vårt potensial. Vi finjusterer vår prestasjon både på individuelt nivå, ikke minst kollektivt. Zidane er klar over hva vi er i stand til å levere, og det er helt naturlig at det forventes mer av oss, samtidig er vi klar over at vi forbereder oss hardt, sånn at vi er forberedt. 

Pogba

Vi har et fantastisk lag, og Pogba er en fantastisk spiller. Jeg kjenner ham personlig godt, men jeg stoler på lagkameratene mine. Vi får se om det kommer inn ferske spillere, men jeg stoler på mine nåværende lagkamerater. 

Hva tenker du om det Varane hadde å si? 

Pmn6