Extra large untitledh
MISFORNØYD: Zidane var ikke fornøyd etter nok et tap i pre-season, men var sikker på at Los Blancos vil levere en god sesong.

Zidane: - Jeg stoler på spillerne og vi kommer til å forbedre oss

"Alt vi trenger er å vinne en kamp”, uttalte Zidane etter nok et tap i pre-season.

Jeg tenker alltid positivt og ingen kan ta det vi skal gjøre i år bort fra meg. Vi avsluttet en tøff sesong og har hatt en trøblete start på denne. Jeg vet laget jeg har til rådighet er utmerket. Vi er fremdeles ikke helt i form. Det er viktig for oss å finne tilbake til spillet og selvtilliten vår, jeg er sikker på at vi kommer oss gjennom dette.
Vi fikk en bedre start på kampen i kveld og må forbedre oss hver dag. Vi kan ikke være fornøyd etter nok et tap, men vi var bedre enn tidligere. Det er positivt.

Keylor Navas

Han hadde en god kamp i kveld og det er alt å si om det. Jeg tror ikke noen av spillerne er garantert en plass i elleveren. De må alle være klare og det vet de godt.
Dette er spillerne vi har og det er det, ting kan endre seg fram til 31. August. Jeg stoler på spillerne mine. Nederlag er aldri gøy, men vi mister ikke tilliten fordi vi vet det er en lang sesong og at vi vil levere.

Les også referat fra kampen: Real Madrid 0-1 Tottenham

Bale

Han reiste ikke fordi han ikke var i form. Etter å ha snakket med legene var det beste for han å bli i Madrid. Han ble igjen og trener godt der. Dette var en felles beslutning av spilleren, medisinsk personell og trenere.

James

Jeg vet ikke hva som vil skje med han. Vi spiller her, det er det eneste jeg tenker på og ikke noe annet.
Pmn6