Extra large zidane rp
GOD SESONG: Zidane er sikker på at Los Blancos har en god sesong i vente.

Zidane: - Vi scoret fem mål og vant, men kunne scoret flere

”Jeg vil alltid støtte spillerne mine, og jeg er sikker på at vi har en god sesong i vente”, lovet Zidane.

Zinedine Zidane svarte på spørsmål fra pressen på Allianz Arena etter Real Madrid vant mot Fenerbahçe:

Jeg vil alltid støtte spillerne mine, og jeg er sikker på at vi har en god sesong i vente. Ingen lag vil slippe inn tre mål, vi skal forbedre oss og løse det. Det positive er at vi scoret fem mål og hentet hjem seieren, det kunne fort blitt flere mål til oss.
Vi spilte en 4-4-2 som var mer en 4-4-1-1, hvor den offensive midtbanespilleren fikk litt mer frihet. Vi har noen få spillere ute, men ideen er å endre ting og streber etter en frisk tilnærming.

Lunin

Vi ser på situasjonen hans når vi kommer tilbake til Madrid. Det er viktig å vite hva spilleren tenker og ønsker. Han er en spiller for fremtiden. Lunin gjør det bra og jeg tror vi tok den rette avgjørelsen for han.
”Ingen ønsker å slippe inn tre mål, vi kommer til å forbedre oss og finne en løsning”.
Mange spillere har kommet fra ungdomslaget og Kubo har akkurat signert for klubben. I fremtiden vil han bli viktig for laget, jeg vil snakke med han når vi kommer tilbake. Jeg ser fram til å se han utvikle seg på Castilla hos oss. Han er ung, det samme er Rodrygo og Vinicius jr. Vi må unngå å stresse og bruke tiden godt.

Bale

Jeg er ikke sikker på hva som skjedde der. Jeg er med spillerne mine og skal ikke kommentere det ytterligere. Vi tenker på laget og håper han trente i Madrid. Jeg har ikke tenkt å holde noen tilbake, vi har alle våre ansvar og jeg skal se til ham i Madrid. Jeg vil bli involvert i hans personlige liv. Han ble igjen for å trene og jeg tror han trente godt. Ikke flere spørsmål om det emnet, takk. 

Mariano

Vi er på vei tilbake til Madrid og får se hva som skjer. Alt kan skje fram til 31. August. Jeg er sikker på at du er lei av svarene mine og jeg er lei av å gi dem, men slik er situasjonen. Vi vil se på saken når vi er tilbake i Madrid.

Hva synes du om Zidanes uttalelser etter kampen?

Pmn6