Extra large  1vc8786
FORNØYD: Benzema var fornøyd etter seier og tre mål mot Fenerbahçe.

Benzema: - Vi jobber hardt for å få en god start i LaLiga

”Pre-season er for å hjelpe oss til å bli klare for en ny sesong og for å komme i form”, hevdet spissen som ble kåret til banens beste.

Real Madrid avsluttet Audi Cup med å slå Fenerbahçe i bronsefinalen og Benzema scoret hele tre mål. Spissen som ble kåret til dagens mann snakket om pre-season, fansen og LaLiga etter kampslutt. 

Det var viktig å vinne kampen. Pre-season er der for å hjelpe oss til å bli klare for en ny sesong og for å komme i form. Vi jobber hardt og nærmer oss formen gradvis. Alle vil alltid vinne kamper, men det er utfordrende. I dag vant vi, men trenger å jobbe hardt før sesongstart i LaLiga.
Alle spillerne i klubben er gode og ønsker å komme seg nærmere kampform i hver kamp, det er det viktigste for oss. Vi må komme til et godt nivå for å levere godt i den hjemlige serien. Jeg føler meg bra, men trenger flere minutter for å komme opp på ønsket nivå. Vi kommer nærmere formen i hver pre-season kamp og etter hver trening.

Fansen

Supporterne elsker når vi vinner kamper, men det er tøft. Vi har fortsatt tid til å komme opp på vårt beste nivå. Det ble seier i dag og vi er fornøyde. Vi kommer til å fortsette å jobbe med denne dynamikken og trenger støtte fra fansen. Alle jobber hardt sammen og vi gjør det som trengs for å vinne.

Tror du spillerne stiller inn toppnivået til seriestart?

Pmn6