Extra large jovic
TILBAKE PÅ TRENING: Jovic i duell mot Carvajal.

Jovic og Courtois er tilbake på trening

Begge fullførte i går sin første økt etter skade

Jovic og Courtois fullførte i går sin første treningsøkt etter skade. Jovic ble byttet ut under kampen mot Atletico etter en kollidering mot Oblak, og Courtois ble byttet ut med ankelskade i samme kamp. Begge to skal nå være tilbake og virker å være klare til seriestart 17.august.

Det er viktig nå fremover at Jovic kommer i form og får noen minutter mot RB Salzburg. Laget er helt avhengig av å ha et godt alternativ til Benzema, som vi så betydningen av med Morata under 16/17 sesongen. Courtois virker også å være klar til seriestart og dette lenge før tidligere antatt. Navas er et godt alternativ, men det er viktig at Courtois innstilles som førstekeeper. Men det er ingen fare å rotere mellom begge to, så lenge Navas er motivert for å være andrevalget. Begge to vil mest sannsynlig få en omgang hver mot RB Salzburg 7.august.

Mendy, Asensio og Diaz er fortsatt ute på ubestemt tid. Disse posisjonene er relativt godt dekt opp fra før, men det største savnet er Mendy. La oss håpe at Marcelo leverer varene fra seriestart og finner tilbake til sitt gamle seg. Forhåpentligvis får han tøff konkurranse fra Mendy, som har sett veldig lovende ut foreløpig. Siste nytt er at Mendy mest sannsynlig rekker hjemmekampen mot Real Valladolid 24.august. Asensio er også et savn. Mest sannsynlig går han glipp av hele første halvdel og er tilbake igjen i februar neste år. 

Pmn6