SEIER: Her er laget etter seieren mot Gimnástica Segoviana.

Real Madrid Castilla har spilt fire kamper hittil i pre-season og vist lovende takter.

Raúl sitt unge mannskap jobber mot seriestart og  har nå fullført fire kamper i pre-season og resultatene har vært varierende mot tøff motstand.

Første kamp

Castilla åpnet pre-season med en 2-1-seier mot Gimnástica Segoviana.

Pablo og Latasa avgjorde kampen for ungguttene med to mål på to minutter. Castilla leverte en fin forestilling i sin første kamp, til tross for at laget kunne hadde trent sammen en uke og hadde flere spillere i USA med førstelaget.

Det var flere nye ansikt å finne i startoppstillingen, inkludert debutantene Sintes og Pablo Ramón. Castilla kom sterkt ut og presset høyt på motstanderens banehalvdel. Kampen første sjanse kom til Castilla etter å ha vunnet tilbake ballen i motstanderens boks, men skuddforsøket fra Pedro havnet i hanskene til keeper. Samme spiller var nære igjen i det 32. minuttet med et akrobatisk  forsøk, men ble stoppet av Segoviana-målvakten.

Sjansene

Den største sjansen kom rett før pause og etter fantastisk lagspill. Baeza sendte López alene med keeper, men vertenes målvakt reddet mesterlig igjen. Etter pause gjorde Raúl hele 9 bytter, han sendte på Luis, Guillem, Santos, Ismael, Cuenca, Pablo, Guerrero, Latasa og Àlvaro.

Castillas dominans fortsatte i andre omgang og burde ha scoret etter 59 minutter, da Latasa nikket ballen til Alfonso som ble stoppet av keeper. Endelig skulle Castilla få målet sitt: Pablo satte inn 0-1 med en fantastisk avslutning med innsiden av høyrefoten. Kun minuttet senere slo Castilla til igjen, Jordi med assist til Latasa som banket ballen i mål bak en hjelpeløs målvakt.

Minuttene tikket av sted, men vertene hadde ikke gitt opp. Oppmuntret av hjemmepublikummet kom Gimnástica Segoviana seg til en god sjanse, men Castillas målvakt Abad slo ballen ut via stolpen. Kun to minutter senere i det 81. minuttet fikk vertene en scoring. Javi Borrego satt ballen i mål til stor jubel. Dette var de eneste sjansene Raúl sitt mannskap slapp til gjennom hele kampen og ungguttene leverte en solid kamp som endte med en velfortjent seier.

Castilla XI: López, Mario Gila, Pablo, Chechu, Sintes, Marvin, Baeza, Dotor, Jordi og Pedro.

Luis, Guillem, Santos, Ismael, Cuenca, Pablo, Guerrro, Latasa og Álvaro var også involvert.

Mål:

• 0-1 (min. 70): Pablo.
  • 0-2 (min. 71): Latasa.
  • 1-2 (min. 81): Javi Borrego.

1-2: Castilla prøvde sitt beste mot Segunda División-motstand

De hvite tapte mot Mirandés i sin andre kamp i pre-season. Kampen ble spilt i Real Madrid City mot Mirandés fra Segunda División, som er ligaen over Segunda División B, hvor Castilla spiller. Det ble en tøff kamp, men Raúls lag gjorde sitt beste. Laget viste karakter og kjempet hardt. Selv om resultatet ikke var det beste, viste spillerne hvor mye potensial de har i seg.

Kampen ble meget tøff mot en sterkt lag som ville vise hvorfor de rykket opp til Segunda División. Etter å ha holdt unna presset i åpningsminuttene, slapp Castilla inn kampens første mål på uheldig vis. Ismael sendte ballen i eget nett, til tross for dette holdt laget seg kompakt og ventet på mulighetene sine. Castillas største sjanse kom etter 40 minutter da Pedro forsøkte seg med et hodestøt.

De hvite slet med å holde på ballen i første omgang, men det endret seg gradvis i andre omgang og endringer ble gjort. Castilla kom inn i kampen og var gode med ball, men ble straffet igjen etter 62 minutter. Ohemeng scoret for Mirandés og dermed var det 0-2 i Madrid. Dotor slo tilbake for Castilla kun minuttet senere og ungguttene tok over kampen. Castilla kjempet til kampens slutt, men Mirandes klarte å holde unna presset. Til tross for et noe skuffende resultat, leverte unggutta flere positive øyeblikk som blir tatt med videre.

Castilla XI: Belman, Guille, Chechu, M. Gila, Ismael, Sintes, Dotor, Jordi, Marvin, Rodrigo og Pedro.

Innbyttere: Luis, López, Miguel Baeza, Santos, Latasa, Álvaro, Pablo og Guerrero.

Mål:

• 0-1 (min. 19): Ismael, selvmål.
  • 0-2 (min. 62): Ohemeng.
  • 1-2 (min. 63): Dotor.

Kamp tre: 2-0-seier i Pontevedra etter mål fra Jordi og Gila

Castilla sikret seieren i andre omgang og vant Trofeo Manolo Martin.

Den tredje kampen i pre-season for Castilla kom i form av Trofeo Manolo Martin, som de hvite vant. Etter første omgang var begge lagene jevnspilte, men Raúl sitt mannskap kom hardt ut i andre omgang med to kjappe mål fra Jordi og Mario Gila.

Castilla startet kampen dominerende og presset motstanderen. Pedro prøvde seg kun etter fire minutter og forsøket snek seg nesten inn. Pontevedra fikk en god mulighet etter halvtimen, men ble stoppet av Belman og det sto 0-0 til pause.

Raúls mannskap holdt presset etter hvilen og skapte gode sjanser. Kun fem minutter ut i andre omgang sendte Jordi Castilla opp i ledelsen. Bare syv minutter senere var det Gila som satte ballen i mål, etter en fin målgivende av Baeza.

Castilla XI: Belman, Guille, Chechu, M. Gila, Pablo, Álvaro, Dotor, Miguel Baeza, Pedro, Fidalgo og Jordi.

Innbyttere: Marvin, Pablo, De la Fuente, López og Javi Hernández.

Mål:

• 0-1 (min. 50): Jordi.
  • 0-2 (min. 57): M. Gila.

Kamp fire: Castilla slått i Lugo

Real Madrid Castilla tapte mot Lugo og gikk glipp av Trofeo Luis de Carlos, til minne for den tidligere Real Madrid-presidenten. Kampen på Cantarrana de Viveiro ble tøff mot god motstand, Lugo har spilt i Segunda División siden 2012. Likevel så guttene til Raúl tidlig livlige ut og skapte gode sjanser.

Castilla skapte gode sjanser gjennom hele kampen, men maktet ikke å omsette sjansene til mål. Da ble de straffet av et rutinert og samspilt Lugo lag som vant 0-2 noe komfortabelt etter scoringer av Herrera og Juan Muniz.

Castillas XI: Altube, López, De la Fuente (Chechu 72 '), M. Gila (Pablo Ramón 64'), Javi Hernández, Bravo (Dotor 64 '), Miguel Baeza (Pablo Rodríguez 64'), Fidalgo, Marvin (Guille 72 '), Jordi og Pedro.