Extra large jrf
SEIER: Real Madrid slo Fenerbache i lagets siste kamp i Audi Cup forrige uke.

Før kampen: Red Bull Salzburg (B)

Real Madrid møter det østeriske storlaget Red Bull Salzburg, hvor jærbuen Erling Braut Håland omsider er kommet godt i gang.

Red Bull Salzburg - Real Madrid 
Hva: Treningskamp
Hvor: Red Bull Arena
Når: Onsdag 07.08 
Vises: VG + 

Stjernegallereiet fra den spanske hovedstaden skal på sin første tur til alpelandet på 11 år, sist laget var i Østerrike spilte man en treningskamp mot Lask Linz. Den gang ble det en 2-3 seier, og man kan jo håpe på at laget får spilt på seg litt etterlengtet selvtillit inn mot den nært forestående sesongstarten. 

Real Madrid har langt fra overbevist denne sommeren. Laget har i stor grad fortsatt den negative-trenden fra forrige sesong, noe som har skapt bekymring for en i hel-sulten supporterskare. Etter fadesen mot Atlético Madrid, så har laget riktignok hevet prestasjonene noe. Sist kamp klarte laget til og med å få en ketsjup-effekt hva angår scorede mål, hvor hele fem mål ble satt i noten mot tyrkiske Fenerbahçe SK. Real Madrid har ingen nevneverdige fravær, sett bort fra Brahim Díaz, Ferland Mendy og Marco Asensio. Éder Militão vill etter all sannsynlighet få sin debut i kampen, samtidig vill det og bli spennende å se om vi får se James Rodríguez tilbake i Real Madrid-drakt. 

Red Bull Salzburg er allerede i gang med sin sesong i den østeriske-serien, hvor de allerede er godt i gang med å gjøre rent bord. Laget har vunnet sine to første kamper, men nivået deres hjemlige serie holder så kan det nok være greit å få matchet seg mot topp europeisk motstand. All den tid det østeriske laget alltid har store ambisjoner ute i Europa. Gledelig for oss nordmenn, så har Erling Braut Håland allerede vært på rundens lag begge serierundene som er spilt. Etter jærbuens famøse ni-måls kamp i U-20 VM , så har målene kommet løpende bånd også for klubblaget. 

Tror du vi vill få se et mer skjerpet Real Madrid lag nå som serieinnspurten for alvor nærmer seg?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07