Extra large jrf
SEIER: Real Madrid slo Fenerbache i lagets siste kamp i Audi Cup forrige uke.

Før kampen: Red Bull Salzburg (B)

Real Madrid møter det østeriske storlaget Red Bull Salzburg, hvor jærbuen Erling Braut Håland omsider er kommet godt i gang.

Red Bull Salzburg - Real Madrid 
Hva: Treningskamp
Hvor: Red Bull Arena
Når: Onsdag 07.08 
Vises: VG + 

Stjernegallereiet fra den spanske hovedstaden skal på sin første tur til alpelandet på 11 år, sist laget var i Østerrike spilte man en treningskamp mot Lask Linz. Den gang ble det en 2-3 seier, og man kan jo håpe på at laget får spilt på seg litt etterlengtet selvtillit inn mot den nært forestående sesongstarten. 

Real Madrid har langt fra overbevist denne sommeren. Laget har i stor grad fortsatt den negative-trenden fra forrige sesong, noe som har skapt bekymring for en i hel-sulten supporterskare. Etter fadesen mot Atlético Madrid, så har laget riktignok hevet prestasjonene noe. Sist kamp klarte laget til og med å få en ketsjup-effekt hva angår scorede mål, hvor hele fem mål ble satt i noten mot tyrkiske Fenerbahçe SK. Real Madrid har ingen nevneverdige fravær, sett bort fra Brahim Díaz, Ferland Mendy og Marco Asensio. Éder Militão vill etter all sannsynlighet få sin debut i kampen, samtidig vill det og bli spennende å se om vi får se James Rodríguez tilbake i Real Madrid-drakt. 

Red Bull Salzburg er allerede i gang med sin sesong i den østeriske-serien, hvor de allerede er godt i gang med å gjøre rent bord. Laget har vunnet sine to første kamper, men nivået deres hjemlige serie holder så kan det nok være greit å få matchet seg mot topp europeisk motstand. All den tid det østeriske laget alltid har store ambisjoner ute i Europa. Gledelig for oss nordmenn, så har Erling Braut Håland allerede vært på rundens lag begge serierundene som er spilt. Etter jærbuens famøse ni-måls kamp i U-20 VM , så har målene kommet løpende bånd også for klubblaget. 

Tror du vi vill få se et mer skjerpet Real Madrid lag nå som serieinnspurten for alvor nærmer seg?

Pmn6