Extra large kroos
KROOS: Toni Kroos er tydelig på at Real Madrid ikke har en enkel oppgave foran seg.

Kroos: – Utfordringen er enorm

Tyskeren ønsker at laget skal spille bedre fotball.

Toni Kroos har slitt med formsvikt den siste sesongen, og tyskeren prøver å senke forventningene til fansen i forkant av neste sesong. Midtbanespilleren stilte opp til et intervju med Kicker, og der svarte Kroos på flere spørsmål om den kommende sesongen. Han svarer på kritikken om en lite attraktiv spillestil i pre-season-kampene, og han var svært tydelig på at laget ønsker å forbedre dette i løpet av sesongen. 

Les også: Før kampen: Red Bull Salzburg (B)

I tillegg snakket Kroos om den store utfordringen som Zidane og Real Madrid har foran seg. Han er tydelig på at det vil bli en stor utfordring å ta Real Madrid tilbake til det nivået de var på da han forlot klubben i mai 2018. Tyskeren er likevel positiv med tanke på de nye signeringene, og spesielt Luka Jovic mottar en del lovord fra midtbanespilleren.  

Vi ønsker å bli kjent for en litt mer attraktiv spillestil, samtidig som vi er mer stabile. Det er viktig, for når du har oppnådd dette, kommer resten som en konsekvens av det vi gjør. 
Spiller du bedre, vil du naturligvis kjempe om titler.

Selv om Real Madrid vant tre Champions League tre ganger på rad under Zidane, føler Kroos at sammenligning ikke er til hjelp.

Det er ikke enkelt å føre laget tilbake til hvor Zidane forlot det, utfordringen er for enormt.
Laget vårt var i en annerledes situasjon da Zidane tok over ansvaret i midten av mars, sammenlignet med hans avgang tilbake i mai 2018.

Om den ferske signeringen Luka Jovic, føler Kroos seg sikker på at han kommer til å  prestere. 

Han har tilpasset seg veldig godt, men det er synd at vi tapte han til skade. Jovic er et valg vi har tilgang til og som vil gjøres oss sterkere med det han er best på, nemlig å score mål.
Pmn6