Extra large  he10690 horthumb
KLAR: Kubo klar for dagens pre-season kamp mot Alcorcón.

Rodrygo og Kubo klare for sin første Castilla-kamp

Castilla møter Alcorcón i sin neste pre-season kamp på Di Stéfano, det forventes å bli en tøff kamp mot en motstander fra Segunda División.

Real Madrid Castilla - Alcorcón
Hva: Treningskamp
Hvor: Alfredo di Stéfano Stadium
Når: Onsdag 7. august, kl. 21:00
Vises: Real Madrid TV 

Real Madrid Castilla er nå halvveis i pre-season og ting har begynt å forme seg for laget. Vi har sett massevis av ukjente spillere på banen under de første kampene, mens andre har representert førstelaget og Spanias ungdomslandslag i sommer.

Dagens kamp sparkes i gang 21.00 og vil spilles mot Alcorcón fra Madrid, et lag som skal være bedre på papiret og som spiller på nivået over Castilla. Alcorcón havnet på 14 plass i Segunda División etter å ha ligget høyt oppe på tabellen store deler av sesongen. De fleste Real Madrid og Castilla supportere gleder seg nok mest til å se Kubo og Rodrygo debutere for Castilla, to spillere med skyhøyt potensiale som bør gli greit inn i startelleveren. 

Nykommerne på Castilla

Det er bekreftet at Mario Gila, Miguel Baeza og Marvin Park mest sannsynlig vil bli i troppen denne sesongen. Fernando Guerrero vil mest sannsynlig flyttes ned til akademiet for kommende sesong, noe merkelig med tanke på spilletiden han har fått i pre-season for Castilla. Victor Chust forventes å bli flyttet opp fra Juvenil A. Victor har vært borte med Spania U-19 denne sommeren. Han vant EM i sommer og hans promotion til Castilla ble bekreftet etter hjemkomsten. Midtstopperplassen på Castilla er okkupert av andre talentfulle spillere, men den talentfulle Victor Chust vil nok kjempe seg til spilletid denne sesongen.  Nå har også Kubo og Rodrygo ankommet laget og etter deres gode prestasjoner i sommer trenger de ingen introduksjon. 

Dagens kamptropp er ikke ute, men jeg tror vi kan se følgende startoppstilling for Castilla:

Altube, López, De la Fuente, M. Gila, Javi Hernández, Bravo, Miguel Baenza, Fidalgo, Kubo, Jordi og Rodrygo.

Hvordan tror du Rodrygo og Kubo vil gjøre det i dagens pre-season kamp?

Pmn6