Extra large llloooolll
FØRSTE MÅL: Endelig kom Hazard sin første scoring i en Real Madrid-trøye.

Hazard: - Jeg har ventet lenge

Eden Hazard var glad og fornøyd når han snakket med pressen etter seieren mot Salzburg.

Real Madrid har hatt en veldig tung pre-season. Resultatene har ikke vært bra, spillet har til tider vært grusomt og optimismen blant flere supportere har forsvunnet etter lagets prestasjoner i disse treningskampene. Eden Hazard er en av mange spillere som har slitt med å prestere, og til ganske stor skuffelse så har han faktisk vært overvektig og fullstendig ute av form.

Dette har dog bedret seg etterhvert som dagene på treningsfeltet har gått, og i dag hadde Real Madrid en ny mulighet til å vise seg frem når de spilte borte mot Salzburg. Det endte med seier, og spesielt førsteomgangen var veldig positiv. Eden Hazard viste mange flotte detaljer, hadde fine kombinasjoner på kontringer med Benzema og kronet en god kamp med en fantastisk scoring.

Etter kampen hadde belgieren følgende å si til pressen:

Når du er ute på matta så ønsker du å vinne kampen, og som en angrepsspiller ønsker du å bidra med mål. Jeg har ventet på dette øyeblikket i de siste fem kampene og endelig kom den. Jeg er veldig fornøyd.
Det er fremdeles pre-season, men jeg synes vi har mer energi nå og spiller bedre. Det er fremdeles ti dager igjen til vår første viktige kamp og vi må utnytte tiden godt på treningsfeltet. Målet vårt er å være klar til LaLiga-starten og vi klarer ikke å vente. Vi trener hardt.
Pmn6