Extra large castill
SEIER: Real Madrid Castilla er nok fornøyde etter å ha vunnet over Alcorcón i treningskamp i går kveld.

Real Madrid Castilla 3-0 Alcorcón

Etter å ha vunnet over Alcorcón helt på tampen av pre-season, kunne Castilla slippe jubelen løs.

Dagens motstander var Alcorcón, og Castilla skulle gjøre seg klare for kamp på Estadio Alfrédo de Stéfano. Ungguttene nølte ikke med å vise at de var i modus til å dra seieren i land. Det var knyttet en del spennende forventninger til kampen,  da Rodrygo skulle debutere for Castilla, og med den japanske  unggutten Kubo som skulle spille fra start.

Real Madrid Castilla: Belman, Guille (Sergio López, 61’) Javi Hernández, Gila, Chust (Manu Hernando, 61’), Bravo (Dotor, 70’), Kubo (Marvin, 70), Fidalgo, Pablo (Pedro, 61’), Miguel Baeza (Ayoub, 61’) og  Rodrygo (Jordi, 70’).

Utnytter feil

Første sjansen kom etter halvtime inn i første omgang, da Miguel Baeza plukket  opp ballen etter klønete forsvarsspill av motstanderlaget. Spilleren med nummer 10 på ryggen søkte etter Pablo med en lekker veggspill før han avsluttet med hardt skudd, men avslutningen ble dessverre reddet av keeper.  Fem minutter før pause prøvde Alcorcón å spille seg ut fra bak, men igjen ble det gjort samme feil av laget fra Segunda División, og det utnyttet Castilla.  Den ferske Brasilianeren Rodrygo utnyttet muligheten ved å stjele ballen fra motstanderen, utføre kombinasjonsspill med Pablo, før han satte ballen i det tomme buret.  Med det gikk lagene 1-0 til pause.

Rodrygo-scoring

Real Madrid Castilla hadde ikke noe planer om gi seg med bøtte inn mål. Allerede etter tre minutter inn i andre omgang, noterte Javi Hernández seg for skåring. Etter en fantastisk kombinasjonsspill på venstreside kunne Baeza finne  Hernández, som økte ledelsen til 2-0.   Avslutningsvis var det en annen mann med navnet Pedro som kunne juble for sin skåring. Castilla angrep med fire mann i overtall, og igjen ble Alcorcón satt ut av posisjon. Pedro avsluttet kampen med å passere en spiller, og sette ballen i lengste hjørnet for keeper.

Forandringer underveis i kampen

Raúl er nok svært fornøyd med innsats til spillerne hans. Ungguttene virket sultne, og de viste enorm innsatsvilje. Treneren gjorde en del forandringer i løpet av kampen, slik at den gode innsatsviljen opprettholdes.  Alcorcón fikk nesten ikke mulighet til å spille sin egen spillestil, fordi Raúls menn var aggressive med å gjenvinne ballen, og utøvde kjappe kontringer som gjorde at motstanderen ikke klarte å henge med.  Kubo ble byttet ut etter 70 minutters spilletid.