Extra large  2vc2981thumb
FORNØYD: Zidane mener at Real Madrid ser bedre ut enn på lenge, og at det var viktig med en god prestasjon og seier.

Zidane: - Det var viktig for oss

Zinedine Zidane var fornøyd med det han så av laget sitt i gårsdagens treningskamp mot Salzburg.

Real Madrid har gjort det dårlig i pre-season, og Zinedine Zidane har vært offer for mye kritikk av media og supportere. Mange har ment at han ikke har endret sine metoder og at han fremdeles stoler på de gamle og rutinerte spillerne. Franskmannen selv har hele veien vært klokkeklart på at det kun er treningskamper og at laget vil gjøre det godt i denne sesongen.

Dette var det han hadde å si etter seieren mot Salzburg:

Jeg er veldig fornøyd. Vi spilte en god kamp og det er derfor vi kom hit. Vi kommer til å gjøre gode ting denne sesongen, og det er viktig at vi fortsetter å forbedre oss inn mot LaLiga-starten. Vi ser gradvis bedre ut og vi fikk den bekreftelsen vi trengte i dagens kamp.
Jeg verdsetter lagets innsats i denne kampen. Det er ikke enkelt, men vi spilte en god kamp mot et godt lag. Det finnes ingen dårlige lag. Dersom du ikke konsentrerer deg og presterer, kan alle lag straffe deg. Vi var disiplinerte i dag og spilte med intensitet. Vi slet mer i andreomgangen men vi er glad for at vi vant kampen.

Troppen

Jeg er fornøyd, siden alt det en trener ønsker seg er å ha de fleste av spillerne sine tilgjengelige. Vi har en kamp foran oss før LaLiga-starter og ting ser bra ut for oss. Hvis vi kan konkurrere på vårt beste, vil vi oppnå store ting denne sesongen.
Pmn6