Extra large militaoo
DEBUT: Eder Militao var fornøyd med debuten sin.

Éder Militão er fornøyd med debuten

Brasilianeren spilte i går sitt første kamp for klubben i bortekampen mot Red Bull Salzburg. Han var fornøyd med innsatsen, og er optimistisk med tanke på fremtiden.

Real Madrid tok turen til Østerrikske og Red Bull Arena for å spille mot Red Bull Salzburg . Dette var  en treningskamp som er en del av pre-seson.  Det begynte tregt for Zidanes mannskap, da de gjorde enkle pasningfeil bakover etter å ha blitt presset høyt av hjemmelaget. Offensivt skapte man heller ikke så nevneverdig mye. Men etter et kvarter løsnet det seg for Los Blancos, og Hazard satte ballen i lengste høyre kryss for keeper, etter en kjapp kontring av gjestene.  Samtidig var det dukket for Éder Militãos debut i denne kampen.  Han fikk 45 minutter i første omgang, før han ble byttet ut etter pausen. 21-åringen, som i sommer ble kjøpt fra Porto, leverte en god kamp.  Etter kampen var det en meget fornøyd kar som møtte pressen. 

Les også: "Galácticos" som kunne ha vært, del 3

Han hadde følgende å si til pressen etter kampen:

Jeg er veldig glad for å endelig debutere, men jeg er forsatt ung, og har veldig mye å lære.  Dette er en unik klubb, og jeg er takknemlig over å få muligheten til å spille her. Forhåpentligvis kan jeg spille for denne klubben ut karrieren. Det er helt spesielt å ha sånne forsvarspillere og sidebacker som er i verdensklasse ved din side. Jeg føler jeg har gjort alt treneren ba meg om, og håper det fortsetter sånn.
Pmn6