Extra large eden hazard 21.7.2019
SLUTT PÅ 50: Eden Hazard har brukt draktnummer 50 så langt i pre-season, det er det en slutt på nå.

Draktnummerne for sesongen er klare

Real Madrid har bekreftet draktnummerne for sesongen!

Det har vært knyttet stor spenning til hvilket nummere flere Real Madrid-spiller kommer til å ha på ryggen denne sesongen. Eden Hazard har blant annet brukt draktnummer 50 i pre-season, i mangel av et bedre alternativ. Siden man i LaLiga ikke kan bruke draktnummer under 25 for spillere som er registrert i a-stallen så var det åpenbart at dette var en midlertidig løsning. Fredag ettermiddag ble Real Madrids hjemmeside oppdatert, med en bekreftelse på hvilke draktnummere spillerne kommer til å ha på ryggen denne sesongen og her var det flere overraskelser.

Vi begynner med den største nyheten først, Eden Hazard har fått tildelt draktnummer syv. Dette betyr at Mariano, som tidligere bar dette historiske nummeret, bytter nummer og han har fått tildelt draktnummer 24. Ellers har resten av nysigneringene fått tildelt nummerne de har brukt i pre-season. Det vil si at Eder Militão har fått draktnummer 3, Ferland Mendy har fått nummer 23, Luka Jovic har fått nummer 18 og Rodrygo har fått draktnummer 27. Hva angår sistnevnte så betyr dette at han går imot en liknende sesong som Vinicius Jr hadde forrige sesong, hvor brasilianeren var registrert som Real Madrid Castilla-spiller, men med mulighet for å spille for a-laget. Nevnte Vinicius har forøvrig beholdt draktnummer 28. Det er også verdt å nevne at Thibaut Courtois har byttet draktnummer fra 25 til 13 i forkant av denne sesongen.

Det er imidlertid to snakkiser etter at Real Madrid oppdaterte nettsiden sin, den ene ganske mye større enn den andre. For det første så er Andriy Lunin lagt inn i troppen, med draktnummer 25. Ukraineren var utlånt til Leganés forrige sesong og det var ventet at dersom Keylor Navas skulle forlate klubben denne sommeren så ville unggutten fungere som andrevalg bak Thibaut Courtois, nå er han allikevel lagt inn i troppen og ser ut til å bli tredjevalg på keeperplass. I tillegg til dette så er James Rodríguez lagt inn i troppen, med draktnummer 16. Til tross for rapportene om at Zinedine Zidane ikke ønsker å bruke colombianeren så kan man tyde dette som at midtbanespilleren blir værende i Real Madrid denne sesongen, men ingenting er sikkert. 

Her er hele troppen:

Keylor Navas - 1
Dani Carvajal - 2
Eder Militão - 3
Sergio Ramos - 4
Raphaël Varane - 5
Nacho - 6
Eden Hazard - 7
Toni Kroos - 8
Karim Benzema - 9
Luka Modric - 10
Gareth Bale - 11
Marcelo - 12
Thibaut Courtois - 13
Casemiro - 14
Federico Valverde - 15
James Rodríguez - 16
Lucas Vázquez - 17
Luka Jovic - 18
Álvaro Odriozola - 19
Marco Asensio - 20
Brahim Díaz - 21
Isco - 22
Ferland Mendy - 23
Mariano - 24
Andriy Lunin - 25

Rodrygo - 27
Vinicius Jr - 28

Er du fornøyd med fordelingen?

Pmn6