Extra large untitledsss
ELSKER KLUBBEN: Marcelo elsker Real Madrid mer enn de aller fleste.

Marcelo: - Jeg vurderte det ikke engang

Vår brasilianske venstreback sier i et intervju at det aldri har vært i hans tanker å forlate klubben.

Marcelo var offer for mye kritikk forrige sesong. Han så virkelig ikke ut som den spilleren vi har vært så heldig å ha i en årrekke, og gjorde flere feil defensivt samt at han ikke leverte varene som ønsket offensivt. I forkant av denne sesongen har han trent knallhardt, og virker å være i bedre form enn det han har vært på lenge. I et nylig intervju med La Gazzetta dello Sport snakker han mer om det.

Presset i Real Madrid kan ikke sammenlignes med noe annet i idretten. Når Madrid ikke vinner, er det som om verden er i ferd med å falle i stykker. Denne klubben har gitt så mye til fotballen. Mer enn det den har fått tilbake.

Vurdert å forlate Real Madrid?

Jeg har vært ryktet til flere italienske klubber, men sannheten er at jeg elsker Real Madrid. Det er mitt hjem og den beste klubben i verden.

Det er ingen tvil om at Marcelo er lysten på å vise seg frem igjen for Bernabéu og resten av fotball-europa. Han har en veldig god utfordrer i Ferland Mendy som helt sikkert kommer til å presse han på trening og i kamper for å få det beste ut av brasilianeren. En ting er sikkert, og det er at det skal bli spennende å følge Real Madrid denne sesongen hvis Marcelo finner formen igjen under Zidane.

Pmn6