Extra large zidane
KLAR FOR SESONGEN: Zidane var klar på at Real Madrid er klare for sesongstart etter oppgjøret mot Roma.

Zidane: – Vi er klare til ligastart

Zinédine Zidane møtte pressen i etterkant av gårsdagens tap mot Roma på Stadio Olimpico.

Sesongoppkjøringen er nå over og alvoret starter fra og med lørdag 17. august. Zidane vet at det forventes en god sesong for klubben og at laget må prestere fra start. Real Madrid tapte dog gårsdagens treningskamp mot Roma i Italia, og den franske treneren møtte pressen i etterkant av matchen. Los Blancos tapte kampen på straffesparkkonkurranse. 

Les også: Roma 2-2 (5-4) Real Madrid

Zidane kommenterte ikke de seneste ryktene rundt Neymar og var ikke noe klarere på fremtiden til James og Bale. Hvordan disse to blir brukt fremover, og om de blir i klubben, blir spennende og se. Det er i alle fall klart at klubben må prestere fra start og at det må leveres en god sesong.

Formasjon

Vi spilte ikke kampen med fem forsvarere, men med tre midtstoppere og to vingbekker. Dette fungerte godt mot Salzburg og vi kommer til å endre inngangen til kampene i sesongen fremover. 

Forsterkningene

Vi har de spillerne vi har og det er det eneste vi tenker på. Alt kan skje og det er fortsatt tre uker igjen av overgangsvinduet. men vi må være fokusert til lørdagens kamp. Vi vet at vi må ha en god sesong.

Bale og James

De er en del av troppen og vi regner med dem. Alt kan skje, men de er tilgjengelige i troppen og kan brukes. Alt kan skje før vinduet stenger.
Pmn6