Extra large  av16952 hthumb  2
VALVERDE: Valverde var tydelig på at Real Madrid må være mye mer skjerpet når La Liga sparkes i gang neste helg.

Valverde: – Vi må være mer skjerpet

21 åring fra Uruguay tok seg tid til å snakke med pressen etter gårsdagens bortekamp mot Roma.

Zidanes menn spilte i går siste treningskamp før serien begynner drøyt om en uke.  Motstander var ikke hvem som helst, men det var den tradisjonsrike italienske klubben Roma. Treneren valgte å kjøre med samme formasjon som siste kamp mot Red Bull Salzburg, nemlig en 3-5-2-formasjon. Kampen endte 2-2, etter scoringer av Marcelo og Casemiro for gjestene, mens Diego Perotti og Edin Dzeko fant nettmaskene for hjemmelaget. Til slutt ble det hele avgjort med straffesparkkonkurranser, hvor Roma vant 5-4. Federico Valverde fikk tillit fra start, og unggutten takket med å levere en grei kamp.  

Les også: Et nødvendig onde?

Etter kampen pratet han med media og hadde følgende å si om egen innsats og lagets prestasjon før sesongen sparkes i gang:

Vi gir vårt beste i hver kamp, men det er ikke alltid ting går etter planen. Nå begynner sesongen snart, og vi setter vår fokus mot nest uke.  Jeg gjør så godt jeg kan når jeg starter kamper, og har lagets støtte, og ikke minst trenerstaben. Alle som spiller for denne klubben, kommer til å gi alt på banen i den kommende sesongen.  Vi skal spille vårt beste for klubben, trene godt og bringe klubben tilbake til nye høyder.

Real Madrid spiller borte mot Celta Vigo førstkommende lørdag, og kampen ser du på Strive fra klokka 17:00.

Pmn6