Extra large dffe
GODT FORHOLD: Cristiano Ronaldo og Zinedine Zidane hadde et godt forhold mens de jobbet sammen i Real Madrid.

Ronaldo: - Zidane ga meg mye selvtillit

Cristiano Ronaldo har nylig diskutert forholdet hans med Zinedine Zidane.

Uansett hvor mye Real Madrid hadde trengt og savner Cristiano Ronaldo, så får man ikke gjort noe med det nå, og portugiseren tar i skrivende stund fatt på sin andre sesong i Juventus. En av tidenes beste spillere hadde en veldig god tid i Real Madrid, og hadde et godt samarbeid med Zinedine Zidane. I anledning en dokumentarserie som DAZN spiller inn diskuterte han forholdet til Zidane.

Selvtilliten til en fotballspiller kommer ikke bare fra en selv, men også fra spillerne rundt seg og treneren. Du må føle at du er en viktig del av gruppen, og Zidane fikk meg til å føle meg spesiell. Han hjalp meg mye. Jeg har alltid hatt respektert han, men jeg beundret han og satte mer pris på han når jeg fikk muligheten til å ha han som trener.
Måten han er på som person, måten han snakker til spillerne sine og måten han leder laget på er fantastisk. Han behandlet meg bra. Han brukte å fortelle meg: "Cris, bare slapp av og spill ditt spill. Du er den som kommer til å gjøre forskjellen." Han var ærlig med meg, og derfor kommer jeg alltid til å sette pris på han.  
Pmn6