Extra large co
UTLÅN: Andriy Lunin skal spille den kommende sesongen på utlån hos Real Valladolid.

Offisielt: Lunin til Real Valladolid

Real Madrid bekrefter at Andriy Lunin skal spille neste sesong på utlån hos Real Valladolid.

Los Blancos har handlet flere spillere denne sommeren, hvilket også betyr at enkelte fra troppen må ut, enten på lån eller i form av et salg. Selv om det ikke har blitt noen innkjøp helt bakerst, altså en ny målvakt så har ikke Keylor Navas blitt solgt, og dette gjør at Lunin som returnerte fra et utlån hos Leganés derfor blir overflødig. Los Blancos har grunnet dette vært på utkikk etter en klubb hvor den ukrainske burvokteren kan spille den kommende sesongen, og selv om Leganés var interesserte i å forlenge lånet fra i forrige sesong, så ender han nå opp i Real Valladolid. Real Madrid har sluppet en offisiell uttalelse i forbindelse med utlånet: 

Real Madrid C.F og Real Valladolid S.A.D har kommet til enigheten om en låneavtale for spilleren Andriy Lunin for den kommende sesongen, fram til 30. juni 2020.

Det vil si at den ukrainske sisteskansen slutter seg til klubben som forrige sommer ble kjøpt opp av Ronaldo Nazário, da Real Madrid-legenden anskaffet seg 51% av klubben. Brassen har allerede nytt godt av sitt forhold til gamleklubben denne sommeren ved å hente to spillere på lån før Lunin. Unggutten skal nå kjempe med Jordi Masip og José Caro om plassen helt bakerst på banen, og muligens vil han nyte godt av eieren sitt forhold til klubben han er utlånt fra. Det virker som en god løsning for ukraineren, og forhåpentligvis vil han få spille en god del mer en forrige sesong, slik at han får progresjon i utviklingen. 

Hva tenker du om Lunin til Real Valladolid? 

Pmn6