Extra large  he10690 horthumb
USIKKER FREMTID: Det er vanskelig å vite hvor Kubo vil spille kommende sesong.

Real Valladolid sin sportsdirektør om ryktene: - Det skjer ingenting med Kubo

Valladolid sin sportsdirektør svarte pressen om ryktene rundt den talentfulle Takefusa Kubo.

Real Valladolid sin sportsdirektør Miguel Ángel Gómez snakket med pressen og avviste ryktene som antydet at Real Madrid-talentet Takefusa Kubo vil spille for dem kommende sesong.

Rapporter fra den spanske pressen indikerte at Real Madrid tenkte å sende Kubo på lån etter å ha sett at han er klar til å spille elitefotball. Mediene har ment at Castilla kan gi for dårlig utviklingsmuligheter, og Kubo trenger spilletid på et høyere nivå for utvikle seg bedre som spiller. Det mest optimale ville vært å finne en klubb som er villig til å gi det japanske vidunderbarnet den rollen han trenger. 

Nå som Valladolid er potensielt ute av bildet, ser det ut til at Kubo skal tilbringe sesongen med Castilla, hvor han vil bli coachet av Real Madrid-legenden Raúl Gonzalez. Det er ikke tvil om at dette vil være det beste for Castilla, men det er vanskelig å vite om det er det beste for Kubo. 

Det meste antyder at Kubo vil ville herjet i Segunda Division B og styrket et sultent Castilla-lag. Spørsmålet er om matchingen her vil være god nok for å utvikle det fantastiske talentet japaneseren innehar eller om det beste er å finne en klubb på et høyere nivå som vil gi han tilliten han trenger. 

Hva tenker du om situasjonen?

Pmn6