Extra large zizou2
FORNØYD: Zinedine Zidane var naturligvis fornøyd med tre poeng etter serieåpningen mot Celta Vigo.

Zidane: - Vi leverte gode prestasjoner og spilte en god kamp

Real Madrid-trener Zinedine Zidane var tydelig fornøyd etter serieåpningen borte mot Celta Vigo og tre poeng i bagasjen.

Lørdag ettermiddag var det duket for Real Madrids første kamp i årets LaLiga-sesong. Etter Barcelona-tap i går, var det mye press på at Real Madrid skulle klare å få en trepoengsluke til sin største rival allerede etter første runde. Motstanderen var Celta Vigo, laget som akkurat klarte å unngå nedrykk forrige sesong, men som har gjort flere spennende signeringer i sommer. Celta stilte med noen av sine nysigneringer, mens Zinédine Zidane valgte å stille med akkurat det samme mannskapet som stort sett startet forrige sesong. Kamper på Balaídos er alltid tøffe, og det var også lenge tilfellet i dagens kamp. 

”Vi føler oss lykkelige og fornøyde siden dette er en tøff arena å komme til,” fortalte Zidane etter seieren mot Celta Vigo.

Zinedine Zidane snakket med presset etter at Real Madrid slo Celta Vigo (1-3) på Balaidos. Zidane diskuterte seieren etter åpningskampen deres i La Liga. 

Vi spilte en god kamp fra avspark. Vi måtte slite med bare 10 menn på banen, men vi føler oss lykkelige, fornøyde fordi dette er et tøft sted å komme til. Det er mange lag som sliter her. Vi hadde en komplisert pre-season med tanke på resultatene, men den var god når man ser på fremgangen, i dag var et resultat av den progresjonen. 
Det var opp til mannskapet i dag og de spilte en bra kamp. Det defensive arbeidet til Bale og Vinicius Jr var viktig, og det samme gjorde Isco og Lucas godt. Nøkkelen bak seieren var hvor godt vi forsvarte oss og vi visste at ville levere scoringer.

Laginnsats 

Vi hadde alle en fantastisk kamp, nå fokuserer vi på resten av sesongen. Hazards skade var uflaks og jeg ønsket han i dag. Vinicius jr og Bale startet offensivt med Karim, og de var veldig gode.

Forsterkninger

Nå skal vi fokusere og samarbeide med de spillerne vi har her, deretter tenke på neste kamp.
Pmn6