Extra large ramos
SERGIO RAMOS: Dagens kamp markerte hans 283 seier i La Liga med Real Madrid.

Ramos: – Resultatet var rettferdig

Spillerne er svært fornøyde etter dagens seier i åpningskampen mot Celta Vigo.

La Liga kunne ikke startet bedre. Real Madrid scorer tre mål borte mot Celta Vigo og så relativt stabile ut. Kapteinen leverte også en god kamp og kunne også feire sin 283 seier i hvitt. Real Madrid vant altså åpningskampen sin i La Liga topper dermed tabellen litt over halvveis ut i den første runden. Kaptein Sergio Ramos og sisteskanse Courtois møtte pressen i etterkant av den viktige seier, som betyr at laget allerede har en trepoengsluke til Barcelona. 

Sergio Ramos: 

Det var viktig å få en borteseier. Vi må nå konsentrere oss om det som gikk riktig i denne kampen og de fysiske forberedelsene vi gjorde i pre-season. Resultatet var rettferdig og vi så et typisk Real Madrid idag. Vi må ikke dvele etter forrige sesong og vi må kjempe i alle tre konkurransene.

Om første seier 

Vi ser ikke på noen andre, vi er fokusert på oss selv.  Dette var bare første kamp og vi har allerede gått videre. Sesongen er lang.

Modric

Vi mistet en mann og måtte akseptere det. Modric hadde ingen vonde intensjoner med taklingen sin og dommerne var i tvil. Dette er grunnen til at VAR er på plass og idag gikk det utover oss.

Courtois:

Vi visste at 2.omgangen ville bli tøff, men vi klarte å holde presset oppe. Det må vi fortsette med. Jeg gjorde også noen gode redninger og har gode reflekser. Det hjalp laget med selvtilliten. Vi spilte bra med en mann mindre. Nå ser vi fram mot Valladolid.

Bale og Hazard

Jeg visste ikke at Hazard var skadet før jeg så lagoppstillingen. Vi får håpe han er raskt tilbake. Bale gjorde en god kamp idag og er en viktig spiller for klubben. Vi er alle fornøyde med Bale.

Casemiro: 

Vi er veldig fornøyde med kampen og det var god innsats fra hele laget. Vi kontrollerte kampen fra start og  fokuserte på det vi skulle.

Teamwork og utvisningen til Modric

Vi beviste idag at vi jobber godt sammen og fikk et godt resultat pågrunn av det. Vi har en uke igjen til neste kamp og må forberede oss til det. Modric er viktig for laget vårt og vi måtte grave dypt etter utvisningen. Når vi er fokusert  gjør vi ting riktig fordi vi er et lag med gode spillere.

Posisjonen som defensiv midtbane

Jobben min er å vinne igjen ballen og det er det jeg gjør. Jeg elsker å gjøre det på banen og er fornøyd med dagens innsats.

Dagens kamp viste at Madrid har fått ristet av seg forrige sesong og leverte en sterk oppvisning i en tøff bortekamp. Spillerne er ihvertfall fornøyde og er allerede klare til neste uke.

Pmn6